Haberler

Volkan Babacan adım adım Beşiktaş'a!

Abone Ol

Karius'u yedekleyecek bir kaleciyi kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Abdullah Avcı'nın Medipol Başakşehir'den öğrencisi Volkan Babacan'ı kadrosuna katmak istiyor.

Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Başakşehir'in milli kalecisi Volkan Babacan'ı transfer etmek istiyor. 31 yaşındaki kaleci de siyah-beyazlı ekibe gelmeye sıcak bakıyor.

Medipol Başakşehir, Bursaspor'dan Muhammed Şengezer'i aldığı an Kartal, Volkan Babacan'ı kadrosuna katacak.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Babacan Başakşehir Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Burçin:

Avcı büyük takım hocası değil dedik kimse dinlemedi , başkan bildiğini işine nasıl geliyor öyle yapıyor !taraftarıda dinlemiyor . . . Bjk yavaş yavaş eriyor . . ?

Yanıtla06
talat:

her kelimesine katılıyorum . bencede büyük takım hocası deyil kısa sürer . bjk macerası

01
BJK:

BAŞAKŞEHİRDE BİLE 30 YAŞ ÜSTÜ OYNATAN BİR HOCA, GARANTİCİ, GENÇLERLE HAZIRLIK OYNAYIP, BİR TANESİNİ BİLE OYUNA ALAMIYOR, HOCALIK SADECE TAKTİK BİLGİLERİ OLMUYOR, RİSK ALACAKSIN GENÇLERE GÜVENECEKSİNKİ BAŞARI GELSİN

00
BJK:

VOLKAN BABACAN OYNAR, KARIUS YEDEK KALIR BENCE , SİVAS MAÇINDAKİ YUVAKURANDA BAŞKA TAKIMA YOLLANSIN

Yanıtla33
BJK:

YUVA KURAN GEÇEN SEZON KİRALACAKTI, GENÇ BİR KALACİ TECRÜBE KAZANACAKTI, YİNEDE VOLKAN BABACANDAN İYİ KALECİLİK YAPAR YETERKİ BİRAZ SABIR, BİRAZ GÜVEN LAZIM

00
Memleketim:

Abdullah, futbolcu alip durma istikbalin olmadigi kulübe. Sonra geri almasi zor olur. Sana 3 ay süre vermisdim dünkü macdan sonra 3 haftaya indirdim. Valizini hazir tut.

Yanıtla04
kartal nado:

yok canııım ne gerek var ? bak puan sıralamasına daha bu haftadan 18. biz oluruz , öyle böyle kümede kalırız zaten ! Allah sonumuzu hayır etsin . . .

Yanıtla03
Fırat yılmaz:

Beşiktaş dediğin her yıl daha iyiye gitmesi gerekirken nasıl olurda daha kötüye gidebilir iki yıl üst üste şampiyon olan takımı fiko başkan bu hale getirdi. Şenol Güneş gitti daha iyisi gelmesi gerekirken yerine Abdullah Avcının gelmesi yönetimin aybidir

Yanıtla12
BJK:

NEDENMİ BAŞARILI OLDULAR DİYE 30 YAŞIN ÜSTÜNDEKİ FUTBOLCULARIN YERİNE GENÇLERİ MONTE EDEMEDİLER, TAKIM HUZUR EVİNE DÖNDÜ 30 YAŞIN ÜSTÜNDE ATİBA, BURAK HARİÇ HEPSİ GİTMESİ GEREKİYORDU

00
HAYATIN ANLAMI:

ŞENOL HOCAAAA YETİŞ İMDADA TAKIM ELDEN GİDİYOR BUDA BORÇ TAKIP TAKIMI BİTİRİP KAÇICAK

Yanıtla12
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title