Haberler

Vural: Hakem Oyunu Etkiledi

Güncelleme:
Abone Ol

Vural, Beşiktaş maçının hakemi İlker Meral'ı eleştirirken, "Müsabakanın sonucunu etkiledi" dedi.

Sanica Boru Elazığspor teknik direktörü Yılmaz Vural, 3-1 yenildikleri Beşiktaş maçının hakemi İlker Meral'ı eleştirirken, "Müsabakanın sonucunu etkiledi" dedi.

"FUTBOLDA SANİYELER ÖNEMLİ"

Yıllmaz Vural, kulüp tesislerinde yaptığı basın toplantısında cumartesi akşamı oynadıkları Beşiktaş maçını değerlendirdi. Karşılaşmanın orta hakemi İlker Meral'e tepki gösteren Yılmaz Vural, futbolda, saniyelerin önemine dikkat çekerken şunları söyledi:

"OYUN BİTTİĞİNDE GOL OLDU"

"45 artı 1'de Holosko'ya atılan ve karşı karşıya kalınıp çok dikkatsiz yakalandığımız bir anda atılan bir gol var. Çünkü 46'ncı dakikada topun orta sahada Fernandez'e gelişinde devre bitmişti. Yani hakemin orada düdüğü çalması gerekirken, o topun ani gelişinde İbrahim Toraman attı golü. Hakem devam ettirdi veya 15 saniye, 16 saniyelik bir gecikmeyle golü yedik. Şimdi deniliyor ya 15 saniyenin lafı mı olur? 15 saniye önce bitirirsen maçı böyle bir şey olmaz. Mesela hakem 2'nci devrede de 3 dakika uzatma verdi. Maçı bitirdiğinde daha 3-4 saniye daha vardı. Mesela bitmemiş maçı da bitirdi. Sürelerle oynadı. Bu 3 saniyeler futbolda çok önemli. Her zaman ben de söylerim oyuncularıma; 3 saniye futbolda 20 metre koşu demektir. Yani bayağı bir iş yapılacak bir süreçtir 3 saniye aslında. 83'üncü dakikada da çok net bir ofsayttan yediğimiz 3'üncü gol var. Yani bakarsanız hakem oyunu bayağı etkilemiş gözüküyor."

"BURSA'DA 3 PUAN İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Pazsar günü deplasmanda oynayacakları Bursaspor maçına galibiyet için çıkacaklarını belirten Yılmaz Vural, bu konuda da şöyle konuştu:

"Bursaspor, yeni bir antrenör, iyi bir imkan ve iyi bir takım. Çok açık oynayan, rakip sahada oynayan bir takım değil. Genelde iyi ani atak yapan bir takım. Çok iyi pasör oyuncuları var. Onlarla pozisyon bulmaya çalışıyor. Bütün bunları değerlendirip, 3 puan almak istiyoruz. Umarım, inşallah başarılı oluruz. Bursaspor, seyircisini geri döndürdü. İlk oynadığı maçta Galatasaray maçında full tribünler, 20-25 bin kişi geldi. Yani demek ki bizi orada öyle bir atmosfer bekleyecek. Çok taraftarın olduğu futbol adına ortamda oynayan takım adına çok etkili olduğu bir ortamda oynayacağız. İnşallah bütün bunların nasıl üstesinden gelirizi çözüp, bu maçı kazanmak için uğraşacağız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yılmaz Vural İlker Meral Bursaspor Beşiktaş Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title