Haberler

Werner Lorant, Yerel Lig Takımının Başına Geçti

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı aldığı 6-0'lık galibiyette takımın başında bulunan Werner Lorant, Almanya'da ilçe takımı olan TSV Waging'le anlaştı.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Werner Lorant, yerel lig takımının başına geçti. Kariyerinde Fenerbahçe'nin dışında 1860 Münih, Sivasspor, Kayseri Erciyesspor ve Kasımpaşa gibi takımları da çalıştıran Lorant, Almanya'da bir ilçe takımı olan TSV Waging'le anlaştı.

KÜME DÜŞME HATTINDAN ÇIKARMAYA ÇALIŞACAK

Son olarak Slovakya'da DAC Dunajska Streda takımını çalışıran Lorant, Bavyera yerel liginde oynayan takımını küme düşme hattından uzaklaştırmaya çalışacak...

6-0'LIK GALİBİYET ALMIŞTI

Lorant, 2002 yılında Fenerbahçe'ye gelmiş, Sarı-Lacivertli takımın Galatasaray'a karşı kazandığı 6-0'lık galibiyette takımın başında sahaya çıkan hoca olarak tarihe geçmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Werner Lorant Galatasaray Fenerbahçe Almanya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Urfalı KemomobilWeb@haberler.com:

Cincona unutamayacağı bir tarih verdi...Büyüksün kral...

Yanıtla918
kimMobil-ANDROID:

bakin su algi operasyonuna nasil akp ye gonul vermis birisi hdp den aday olabiliyorsa chplilerde hdp ye neden oy vermesin olayina girilecek .bakin burada amac hdp yi barajin uzerine cikartmak degil,akp nin 400 u bulmasini saglamak cunku hdp ile akp arasinda nasil bir anlasma var acaba?zaten cozum sureci kurtlerin gozunu boyadi hdp secmenin en az %3 u akp ye gidecek chp den de %3-5 hdp ye kayacak ne hdp %10 u bulacak nede chp %20 yi gecebilecek.oyun bu cunku hdp cok iyi biliyor meclise parti olarak girseler hatta 150 milletvekilleri olsa dahi akllarindan bile gecirmeye cesaret dahi edemeyecekleri seyleri akpnin yapacagini cok iyi biliyorlar.tum chplilere sesleniyorum bu oyuna gelmeyelim biz hdpye oy verecegimize hdp liler chp ye kullansinlar.o zaman bak akp 400 u gorebiliyormu!

Yanıtla1113
Tuncay. Mobil-IOS:

Diyarbakırspor'a teknik direktör olarak gelse daha iyi olmazmıydı en azından 1,5 milyon nüfusa sahip bir ilimiz.

Yanıtla126
İbrahim:

Dünya yıldızı gelmiş geçmiş en iyi onbir içerisinde her zaman yerini bulan Roberto Carlos da bakarsan Akhisar gibi bir ilçe takımını çalıştırıyor. . .

Yanıtla014
NtMobil-IOS:

Yahu adamcağız amma lanetlenmiş,fb nin adama verdiği değer ortada,ismail kartal gibi 10 tane eder

Yanıtla113
Muhittin AkalpMobil-IOS:

Diyarbakırspor'a Teknik direktör olsaydı 1,5 milyon nüfusa sahip bari keyf ederdik.

Yanıtla53
memo 55Mobil-ANDROID:

vay vay

Yanıtla15
halirbam:

yaw adam alman köy takimina gecmis onun haberi var. . . birileri yine AKP ne kadar oy alacak . . CHP HDPye versin veya o parti buraya oy versin falan filan . . . yaaa yarin hava nasil diye bakiyorum . . yorumar yine CHP-HDP-MHP-AKP . . . kafayi siyirmis millet :-)

Yanıtla15
Destandir Kara Murat:

Bu dert Lorant I goturur

Yanıtla14
sivaslikülhan:

Her akli esenkendince tahminler de bulunuyor ak parti su kadar oy alirmis su kadar milletvekili cikarirmis senin aklin sana yetmiyorki millete akil satiyorsun aklin varsa bir gece sonraki döviz kurunun ne olacagini bilde kendine faydan olsun senin aklin sana bu millet ne yapacagini cok iyi biliyor

Yanıtla21
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title