Haberler

Wilfried Zaha'nın Galatasaray'dan ayrılmasına imkan yok! İşte sebebi

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'dan ayrılmayı kafasına koyan Wilfried Zaha, Premier Lig ekipleriyle yaptığı transfer görüşmelerinden bir türlü sonuç alamadı. Cimbom'dan maaş, bonus ve imaj haklarıyla birlikte yıllık net 8.8 milyon euro kazanan yıldız futbolcu, kendisini isteyen Crystal Palace ve Leicester City'den de aynı parayı istedi. Bu miktarın İngiltere'de vergiler dahil 17 milyon euroya denk gelmesi transferi neredeyse imkansız hale getirdi.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wilfried Zaha, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmaya karar verdi ancak görüştüğü İngiltere Premier Lig ekipleriyle henüz anlaşma sağlayamadı.

KAZANCI PROBLEM YARATIYOR

İngiltere'de kariyerine devam etme kararı alan Fildişi Sahilli futbolcunun Galatasaray'daki net kazancı ayrılmasının önündeki en büyük engel. Zaha; maaş, bonus ve imaj haklarıyla birlikte sarı-kırmızılılardan yıllık 8.8 milyon euro alıyor. 31 yaşındaki yıldızın aynı net kazancı İngiltere'de elde edebilmesi için kulüplerin oyuncuya vergi dahil yaklaşık 17 milyon euro (631 milyon TL) ödeme yapması gerekiyor.

GÖRÜŞTÜĞÜ TAKIMLAR

Zaha'nın eski kulübü Crystal Palece, oyuncu ile görüşse de bu ücreti vermelerinin mümkün olmadığını iletti. Zaha'nın menajerinin temas kurduğu bir diğer ekip ise Leicester City. Premier Lig'e yükselen Ada takımı, Fildişi Sahilli isme bu parayı ancak Galatasaray'ın da devreye girerek ücreti tamamlaması halinde verebileceğini ve transferin böyle gerçekleşebileceğini söyledi.

MAÇ KADROSUNA ALINMADI

Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Wilfried Zaha, transfer görüşmeleri nedeniyle Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında oynadığı Hatayspor maçının kadrosuna alınmamıştı. Zaha, 2. haftada Konyaspor karşılaşmasının kadrosunda da yer almadı.

GALATASARAY KARİYERİ

2023 yazından bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Wilfried Zaha, sarı-kırmızılı formayı 43 maçta giydi. Fildişi Sahilli yıldız, bu karşılaşmalarda 10 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 11 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wilfried Zaha Wilfried Zaha Galatasaray Galatasaray Galatasaray Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

MUSTAFA ALİ_5635:

İYİ Kİ DE TRANSFER ÇALIMI OLMUŞ.RESMEN SERVET VERMİŞLER BUNA.....

Yanıtla843
harun yakar:

Türkiye’de futbol kulüplerinin borçları silindiği için vergi hak getire .

Yanıtla243
Sinan Bulduk:

Hiç dışarıda kalmamış , köküne kadar vermişler coşkuyu..

Yanıtla336
Yasar Unal:

Sözüm ona büyük bir çalımdı bu adam.Günlerce konuşuldu. Yazmıştım o zamanlar FB iyi ki bu futbolcuyu almadı, takım oyununda yok diye. Kimin çalımlandığı ortaya çıktı böylece.

Yanıtla418
Doğan Akdemir:

ohhhhhh ohhhhh. FBliyim.

Yanıtla66
Ütopik Yorumcu:

Beşiktaş'a gelsin on numara transfer olur ama 2 3 milyondan fazla alamaz

Yanıtla17
Arif İnanç:

SponsorSARAY a bir şey olmaz. Bulurlar bir sponsor daha basalar parayı. Oynasada olur oynamasada.

Yanıtla07
Ozkan yilmaz:

GALATASARAY ŞAMPİYONA OLARAK HEPİNİZE KİTLEDİ RAHATLADINIZMI

Yanıtla02
Ozkan yilmaz:

GALATASARAY ŞAMPIYON OLARAK HEPİNİZE ÇOK GÜZEL KİTLEDİ TAHATLADINIXMI

Yanıtla02
FCK:

Transfer kazığı

Yanıtla00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title