Haberler

Yalova Tenis Kulübü'nden Büyük Başarı

Abone Ol

Yalova Tenis Kulübü, Türkiye Tenis Federasyonu’nun 2014 faaliyet programında yer alan 10 Yaş Türkiye Şampiyonası’na katılma başarısını elde etti.

Yalova Tenis Kulübü, Türkiye Tenis Federasyonu'nun 2014 faaliyet programında yer alan 10 Yaş Türkiye Şampiyonası'na katılma başarısını elde etti.

6-13 Eylül 2014 tarihleri arasında Ankara Tenis Kulübü tesislerinde yapılacak olan ve Türkiye genelinde bugüne kadar aynı yaş kategorisinde elde ettikleri puan sıralamasına göre ilk 100 sporcu arasına girme başarısı gösteren Yalovalı sporcu Sarp Ege Seyrek, ana tabloda 12. sırada, kızlarda ise Sevinç Saybo ise eleme listesinde 12. sırada ve Emirhan Demir alternatif listede 6. sırada katılma hakkı kazandı.

Sporculara yapacakları bu zorlu mücadelede başarılar dileyen Yalova Tenis Kulübü Başkanı Nurullah Başol, "Öncelikle küçük yaş grubu sporcularımıza yönelik çalışmalarımız belirlediğimiz hedefler doğrultusunda sürdürülebilir bir şekilde devam ediyor. Bu çalışma takvimimiz üst yaş gruplarını da içine alarak takip edecek. Sporcularımızın yetişmesinde büyük emeği olan başta baş antrenörümüz Hüseyin Tunç olmak üzere diğer antrenörümüz Selami Yıldız'a yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Yalova Eylül Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title