Haberler

Yalovalı Raketler Yeni Sezona Hazırlanıyor

Abone Ol

Bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek Yalova Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı ile 2.Lig'de boy gösterecek Bayan Masa Tenisi Takımı, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek Yalova Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı ile 2. Lig'de boy gösterecek Bayan Masa Tenisi Takımı, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Yalova Atatürk Stadyumu'nda idman yapan Yalovalı raketler güç depoladı. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 14-15 Eylül'de başlatılacak Süper Lig'in ilk etap karşılaşmaları ise İstanbul Tozkoparan Spor Salonu'nda oynanacak.

16 takım arasında yer alan Yalova Belediyespor önce TOFAŞ ile karşılaşacak. Yalovalı raketler ikinci karşılaşmalarını ise İstanbul TED ile üçüncü müsabakasında Adana Masa Tenisi İhtisas ile yapacak. Son maçında Yalova Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Özgün Öztürk, İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz, Efecan Okumuş ve Hüseyin Durmaz'dan oluşan kadrosuyla Yalova Belediyespor, 2013-2014 sezonunda rakiplerini dize getirmek istiyor. İlk 3'ü hedefleyen Yalova Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı, yaz döneminde günde çift antrenmanla sezona hazırlandı.

2012-2013 sezonunda 2. Lig'e çıkma başarısı gösteren Yalova Belediyespor Bayan Masa Tenisi Takımı'nın macerası ise 4-6 Ekim tarihleri arasında Zonguldak'taki ilk etap karşılaşmalarıyla start alacak. İlk etapta 8 takımla maç yapacak Yalova Belediyespor, bayanlarda ilk kez katılacağı bu ligi 1. sırada noktalayarak 1. Lig'e çıkmanın hesaplarını yapıyor. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Türkiye Yalova Eylül Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title