Haberler

Yamen Uzun."Fenerbahçe Gibi Bir Kulübün Başkanlığına Aday Olmanın Kolay Bir İş Olmadığını...

Abone Ol

Fenerbahçe Kongre Üyesi Yamen Uzun, sarı-lacivertli kulübün başkanlığına seçildiği takdirde, kulübün içine düşürüldüğü yalnızlıktan kurtarılması adına çalışacağını söyledi.

Fenerbahçe Kongre Üyesi Yamen Uzun, sarı-lacivertli kulübün başkanlığına seçildiği takdirde, kulübün içine düşürüldüğü yalnızlıktan kurtarılması adına çalışacağını söyledi.

Sivil Toplum Örgütleri ve birçok önemli kurumda uzun yıllar yönetici olarak görev yapan aynı zamanda Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Yamen Uzun, Fenerbahçe'nin ilk resmi başkan adayı olarak, projelerini açıkladı.

"İLK İCRAATLARIMDAN BİRİSİ TÜM TÜRKİYE'DEKİ TARAFTARA DOKUNACAK BİR HALKLA İLİŞKİLER ÇALIŞMASI OLACAK"

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına projelerini anlatan Uzun, bugün yaptığı yazılı açıklamada ise 3 Temmuz süreci ile kulübün kurban olarak seçildiğini savundu.

Türk futbolunun Fenerbahçe üzerinden temizlenmeye çalışıldığını dile getiren Yamen Uzun, "Bu süreçte yalnızlaştırılan Fenerbahçe'ye başkan seçilmem halinde ilk icraatlarımdan birisi tüm Türkiye'deki taraftara dokunacak bir halkla ilişkiler çalışması olacak. İletişim çağında yaşadığımız bugünlerde doğru iletişim gerçekten çok önemli. Ben uzun yıllar pek çok önemli sivil toplum örgütünde yöneticilik yaptım. Bu tecrübelerime dayanarak gördüğüm en önemli konu Fenerbahçe'nin halkla ilişkiler konusunda eksik kalmış olmasıdır. Ben profesyonel bir ekiple tüm Türkiye'deki taraftar ve bu önemli camiayla birlik içinde olacağımız bir çalışma gerçekleştireceğim. Bunun için, adı 'Taraftar A.Ş. ya da Tribün A.Ş.' olabilecek profesyonel bir şirket kurulmasını sağlayacağım. Bu şirketin büyük hissesi Fenerbahçe Kulübü'ne ait olacak. Bu profesyonel şirket vasıtasıyla hem tribünlerin doğru yönetilmesini sağlayacağım hem de taraftarımıza kulübün içinde olacakları bir iş imkanı oluşturacağım. Halkla İlişkiler ekibimizin ilk faaliyeti bu önemli proje olacak" ifadelerini kullandı.

"TÜM KULÜPLERİN KAPISINI ÇALACAĞIM"

Trabzonspor ve Galatasaray dahil olmak üzere tüm kulüplerin kapısını çalacağını söyleyen Uzun, "Fenerbahçe gibi bir kulübün başkanlığına özellikle bu süreçte aday olmanın kolay bir iş olmadığını biliyorum. Bir de basının öne çıkardığı paralı ve şöhretli isimler varken benim gibi desteği ve destekçileri olmayan birisine 'Bu ortamda niye aday oluyorsun' diye tabi ki soracaklardır. Sizlerin de bildiği gibi Fenerbahçe Kulübü para kazanma yeri değildir. Ben Fenerbahçe'yi satın almaya değil, renk aşkıyla hizmet vermeye geldim. Bu hizmeti gerçekleştirirken en büyük hedeflerimden biri, kulübümüzün içinde olduğu bu yalnızlıktan kurtulması olacak. Bunun için kişisel düşüncelerimi bir yana bırakarak gereken her çalışmayı yapacağım. Herkesle barış için gerekirse ekibimi yanıma alıp tüm kulüplerin kapısını da çalacağım. Bu kulüplerin içine Galatasaray ve Trabzonspor da dahil olacak. İnanıyorum ki bu süreçte kongre üyelerimiz de benim birikimime sahip, yıpranmamış, uzun yıllar Türkiye'nin önemli kurumlarında yönetici olarak görev almış bir ismin başkan olarak daha yararlı olacağına karar vereceklerdir. Bu kritik süreçten Fenerbahçe'yi daha az zararla ve daha kısa sürede beraber çıkaracağız diye ümit etmekteyim. Bu anlamda Fenerbahçe'nin sağduyulu genel kurul üyelerine güveniyorum. Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü, Türk toplumunun sosyal barışı için önemli bir kurumdur. Toplum huzuru için kulüp sağlam bir yerde durmalıdır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Faruk Ilgaz Yamen Uzun Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title