Haberler

Yarı finale son 1 adım kaldı! İşte Türkiye Hollanda maçının muhtemel ilk 11'leri

Güncelleme:
Abone Ol

EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen A Milli Takım, Hollanda ile çeyrek finalde karşı karşıya geliyor. UEFA'nın 2 maç ceza verdiği Merih Demiral'ın forma giyemeyeceği karşılaşmanın muhtemel 11'lerini sizin için derledik...

EURO 2024'te Avusturya'yı mağlup ederek çeyrek finale yükselen A Milli Takım, Hollanda ile karşılaşıyor. Hollanda- Türkiye karşılaşmasına Berlin Olimpiyat Stadı ev sahipliği yaparken karşılaşmada Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak.

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz, Arda Güler.

Hollanda: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Reijnders, Schouten, Simons, Malen, Gakpo, Depay.

2 OYUNCU KART CEZALISI MERİH YOK

A Milli Takım'da kart cezalıları İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü, cumartesi günü oynanacak maçta forma giyemeyecek. Ay-yıldızlarda cezası sona eren kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın ise sahadaki yerini alabilecek. Merih Demiral ise 2 maç ceza aldığı için Hollanda maçında sahada olamayacak.

4 MAÇTA 1 KERE YENİLDİK

Ay-yıldızlı ekip; Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile birlikte yer aldığı F Grubu'nu 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile Portekiz'in ardından ikinci sırada tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırdı. Milli takım, bu turda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

HOLLANDA SON 16 TURUNU RAHAT GEÇTİ

Hollanda ise Fransa, Avusturya ve Polonya ile mücadele ettiği D Grubu'nu 4 puanla tamamladı ve en iyi 3'üncüler arasından son 16 turuna kaldı. Hollanda, son 16 turunda Romanya'yı 3-0 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı.

GÖZLER İNGİLTERE-İSVİÇRE MAÇINDA

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım, Hollanda karşısında sahadan galibiyetle ayrılması durumunda İngiltere- İsviçre maçının kazananıyla yarı finalde kozlarını paylaşacak. Yarı final karşılaşması 10 Temmuz'da Dortmund'da oynanacak. Avrupa Şampiyonası'nda final heyecanı ı ise 14 Temmuz'da yaşanacak.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

A Milli Futbol Takımı Merih Demiral Milli Takım Avusturya Hollanda Hollanda Türkiye Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Yusuf Adıyaman:

Türkiye 1 Hollanda 4 gibi gibi olacak

Yanıtla23536
Murat Celik:

kına yakarsın

10118
JY:

HOLLANDA'NIN İLK GOLÜ SAMET AKAYDIN'DAN PPP

80
Hakan Cebeci:

Zor ama imkansiz değil. Yensekde yenilsekse türkiye sevdalisiyiz. bu yolda bizler icin ter doken milli fulbolcularimiza ve heyetimize sonsuz tesekkurlerimizi sunmak bence milli gorevimiz olmali.

Yanıtla15196
Yusuf Adıyaman:

Senin için mi para için mi seni hangi futbolcu tanıyor acaba

7918
Sefa:

ysuf kilon kaça

222
Molla Gürhani:

Allahın izniyle biz bu takımı yeneceğiz.

Yanıtla16168
Murat Celik:

inşallah

870
Carsambali:

Iddia oranlari bile macin agir favorisi Hollanda diyor..Hollanda hic yorulmadan cok farkli alir maci..Fransa Hollanda finali olur..

Yanıtla10515
Gerçekçi Biri:

Fransa normal gol atamıyor. Hollanda grubu 3. bitirmiş. Ama sen diyorsun ki ikisi final oynar

48
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title