Haberler

Yaşlı kurt durdurulamıyor! Edin Dzeko'dan En Nesyri'ye gözdağı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin forveti Edin Dzeko, Alanyaspor maçında da gol sevinci yaşadı ve bu sezon Süper Lig'deki 4. golünü attı. Dzeko, bu sezon tüm kulvarlarda toplamda 8 gol kaydetti. Deneyimli forvet, Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 4 maçta 4 gol attı. Dzeko, bu performansıyla yeni yıldız Youssef En Nesyri'ye formayı verecek gibi durmuyor.

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Edin Dzeko, ilerleyen yaşına rağmen gollerine devam ediyor. Alanyaspor maçıyla birlikte bu sezon 4 Süper Lig maçında da gol sevinci yaşayan yıldız isim, bu sezon tüm kulvarlardaki 8. golünü attı.

SEZONA FIRTINA GİBİ GİRDİ

Süper Lig'de oynanan 4 maça da ilk 11'de başlayan Dzeko, Adana Demirspor, Göztepe, Rizespor ve Alanyaspor maçlarının tamamında gol attı. Dzeko, bu sezon Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 4 maça çıkarken 4 gol kaydetti.

38 yaşındaki golcü, dün akşam oynanan Alanyaspor maçında da golünü atıp 70. dakikada yerini yeni transfer Youssef En Nesyri'ye bıraktı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Fenerbahçe Edin Dzeko Edin Dzeko Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Özgür Ünal:

Ne gözdağı ya, ayakta duramıyor her hamleden sonra düşüyor. 5 yüzde yüz pozisyona girdi 1 tana attı. bence çok fazla şans. veriliyor e takım bir kişi eksik oynuyor.

Yanıtla415
Murat DEMİR:

Bir fb ki olarak katılıyorum. İlk 10 dk %100 3 pozisyonumuz var bunlar gol olmadı ya kötü sonuç alınsaydı neleri konuşuyorduk.

23
Haber Muavini:

Saçma sapan yorum yapan arkadaşlar, açın da adamın fenerbahçede attığı golleri izleyin! En zor en atılamaz pozisyonları da nasıl gole çevirmiş bakın! yok düşüyor, yok atamıyor! Hak yemeyin!

02
Yasar Unal:

Dzeko için yapılan yorumlara katılıyorum. Ancak Neysri de henüz hem fizik hem de adaptasyon olarak yetersiz. Mourinho risk almak istemiyor sanırım. Bence esas sorun Cenk gibi ligi tanıyan yetenekli ve önemli bir golcüye yeterince şans verilmemesi. Cenk'in özgüven ve aidiyet oluşturması açısından daha çok süre alması gerekiyor.

Yanıtla22
Haber Muavini:

işte bu yorum gerçek bir yorum... Her şeyi ile doğru tespit. ellerinize sağlık...

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title