Haberler

Yediği gol sonrası adeta delirdi! İşte Muslera'nın Young Boys oyuncusuna tekme attığı anlar

Güncelleme:
Abone Ol

3-2'nin rövanşında Young Boys'a sahasında 1-0 yenilen Galatasaray'da Muslera yediği gol sonrası çıldırdı. Uruguaylı eldiven, gol sonrası sevinen Young Boys'lu futbolcuya çelme takması nedeniyle direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.

Galatasaray'ın Young Boys ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu ikinci maçında Uruguaylı kaleci Fernando Muslera 88. dakikada kırmızı kart gördü.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu ikinci maçında Young Boys'a evinde 1-0 yenildi. İlk maçı da deplasmanda 3-2 kaybeden sarı-kırmızılılar Devler Ligi'ne veda etti. Karşılaşmanın 87. dakikasında konuk ekip, Alan Virginius'un attığı golle öne geçti.

MUSLERA KIRMIZI GÖRDÜ

Virginius, gol sevincine koşarken Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın çelme taktığı gerekçesiyle Norveçli hakem Espen Eskas kırmızı kartına başvurdu.

KEREM ÇIKTI GÜNAY GİRDİ

88. dakikada Muslera, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşmaya 10 kişi devam eden Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun yerine Günay Güvenç oyuna girerek kaleye geçti.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Galatasaray Young Boys Young Boys Muslera Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (56)

alpay:

burada muslera ya laf edenler acınızı anlıyorum elinizden kaç şampiyonluk aldı biliyoruz muslerası olan şampiyon olur.

Yanıtla510160
Wien:

kimsenin elinden sampiyonluk almadi. Son iki sezondan sonra Ekşi'nkn gitmesinden sonraki kuyruk acilari bunlar. Ízle gör bak, daha bunlar iyi günler...

38
Melike Taştan:

Sonuna kadar katılıyorum. Muslera ya laf edenlerin kıskançlığı ve geçmişten gelen kuyruk acıları var. Muslera kuşları çok acıtmış belli ki.

65
King lion:

Muslera gelmiş geçmiş en iyi kalecilerden olumsuz yorum yapanlar çekemeyenlerdir. Her insan hata yapar . Seni seviyoruz altın eldivenli koca kaptan

45
sağdan muhalif:

bu sene işiniz zor be yiğidim

25
harun yakar:

Bunu düşünerek yazdıysan Senin bir tedaviye ihtiyacın var gerçekten .

23
MUSTAFA ALİ_5635:

O DA SİZİN BİR ÖZETİNİZ.

12
Selim AYDOĞAN:

Ağla

21
SELÇUK GÜNDOĞDU:

YAV HE HE ALPAY HE

01
Erhan Özcan:

Tabii ki gerçek

01
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title