Haberler

Yeni Malatyaspor Maça Hazır

Güncelleme:
Abone Ol

Yeni Malatyaspor, İskenderun Demir Çelikspor ile oynayacağı maçının hazırlıklarını, yaptığı son çalışmayla tamamladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü İskenderun Demir Çelikspor ile oynayacağı maçının hazırlıklarını yaptığı son çalışmayla tamamladı.

Play-off'a giden yolda puan kaybına tahammülü olmayan Yeni Malatyaspor, ligde Çarşamba günü İskenderun Demir Çelikspor'a konuk olacak. Ligin 27. haftasında, grupta son sırada yer alan Gaziosmanpaşa ile 1-1 berabere kalarak, dördüncü sıraya düşen sarı-kırmızılı takım, Play-off hedefi olan İskenderun Demir Çelikspor'u yenerek, Körfez Futbol Kulübü ile sahasında oynayacağı karşılaşmaya moralli çıkmak istiyor.

Sarı kırmızılılar, Çarşamba günü 14.30'da İskenderun 5 Temmuz Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını; İskenderun Demir Çelikspor Tesisleri'nde, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde yaptığı son çalışmayla tamamladı.

İskenderun Demir Çelikspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, Gaziosmanpaşa maçında kaybettikleri 2 puanı İskenderun Demir Çelikspor maçını kazanarak telafi etmek istediklerini söyledi.

Günaydın, oynadıkları son 5 karşılaşmada 11 puan topladıklarını ifade ederek, "Gaziosmanpaşa maçını kazanıp, Play-off'a giden yolda rahatlamanın planlarını yapıyorduk. Ama gördüğümüz talihsiz bir golle sahadan 1-1 berabere ayrıldık. Şimdi o maç geride kaldı. Önümüzde İskenderun Demir Çelikspor ve Körfez Futbol Kulübü maçları var. Bu 2 karşılaşmadan galip ayrılıp, hedefimize giden yolda en iyi şekilde ilerlemek istiyoruz" dedi.

İskenderun Demir Çelikspor ile Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü 14.30'da, İskenderun 5 Temmuz Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmada Serhad Ürkmez düdük çalacak. Ürkmez'in yardımcılıklarını Oktan Önge ile Vedat Demir yapacak. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İskenderun Demir Çelikspor Yeni Malatyaspor Gaziosmanpaşa Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title