Haberler

Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Devriş Deniz, Amed Maçını Değerlendirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Yeni Malatyaspor, Amed Sportif Faaliyetler'e 4-2 yenilerek Türkiye 1. Lig'de kötü bir sonuç aldı. Teknik Sorumlu Devriş Deniz, maçın başındaki erken gollerin ve savunma hatalarının mağlubiyete yol açtığını belirtti.

Trendyol 1. Lig'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda oynanan karşılaşmada Amed Sportif Faaliyetler'e 4-2 yenilen Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Devriş Deniz, her maçın bir hikayesi olduğunu, bu maçın hikayesinin de böyle olduğunu belirtti.

Şanlıurfa'da oynanan ve 4-2 kaybettikleri karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Devriş Deniz, "Maçın başında ve ikinci yarının başında yediğimiz erken goller maçın temposuna etki etti, yani farkın oluşmasını sağladı. İki fark oluştu ama müdafaada çok hata yaptık. Yani 2 gol atan takımın puan alması lazım aslında ama müdafaada yaptığımız hata, bireysel hatalar bize pahalıya mal oldu. Yapacak bir şey yok, önümüzdeki maça bakacağız. Her maçın bir hikayesi var, bu maçın hikayesi de böyle" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Yerel Haberler Türkiye 3-sayfa Futbol Spor Yerel Haberler Futbol 3.Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title