Haberler

Yerden kalkmıyorlardı! Lille teknik direktörünün açıklaması daha bomba

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe ile UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu rövanşında karşılaşan Lille'in Teknik Direktörü Bruno Genesio, maç sonu yaptığı açıklamada, oyuncularının zaman geçirmesi eleştirilerine "Oyuncularım yerdeydi çünkü faule maruz kaldılar" yanıtını verdi.

Fransız ekibi Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio, Fenerbahçe'ye karşı aldıkları 3-2'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

"OYUNCULARIMIN YERDE OLMA SEBEBİ FAULE MARUZ KALMALARIYDI"

Mücadeleyi değerlendiren Genesio, "Takımı bu maç için iyi bir şekilde motive ettik. Bugün sahada iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. İstediğimiz sonucu elde ettik. Takımımla gurur duyuyorum. Sonuna kadar mücadele ettiler. Bu gelecek için güzel sinyaller veriyor" dedi.

Oyuncularının zaman geçirmesi hakkında konuşan Bruno Genesio, sık sık zaman geçirmeleriyle ilgili gelen soruya, "Oyuncularımın yerde olmalarının sebebi faule maruz kalmalarıydı. Faule maruz kalırsanız tabii ki yerde olacaksınız" cevabını verdi.

"NORMAL KARŞILIYORUM"

Fenerbahçe'ye karşı zor bir maç oynadıklarını aktaran Genesio, "Biz sahaya çıkıp yapmamız gerekeni yaptık. Tabii ki zor bir maçtı. Karşımızda deneyimli oyuncular vardı. İyi bir mücadele ortaya koyduk ve tur atladık. Bizde de eksikler vardı. Ben normal karşılıyorum" şeklinde konuştu.

"PENALTI İŞİMİZE GELDİ"

Penaltı için de açıklamalarda bulunan antrenör, "Penaltı kazanmak işimize geldi. Biz konsantre şekilde oynuyorduk. Çok iyi bir atmosferde oynuyoruz. Sonuç olarak Şampiyonlar Ligi'nde devam ediyoruz. Hedefimiz lig etabına kalmak" dedi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe Fenerbahçe Lille OSC Futbol Lille Lille Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

HCA:

Fener batsihuai cooook aricak, aldiklari iki forvet bir batsuhai etmez

Yanıtla1765
Metin:

Futbolun anlamı bu Dünyada fazla olmamalı ama yinede bu Koç la olmaz.

Yanıtla874
murat berkün:

Hakem şike yaptı,o dakikada öyle penaltı verilmez,maç penaltılara gidiyordu.Fenerbahçe iyi oynadı çok pozisyonlar kaçırdı Kalecileri çok iyidi ,direkler ilahlar korumuş Liileyi

02
İbrahim Coşkun:

Yerde yatmaktan top oynamışlar korkaklar

Yanıtla2823
Remzi Zabin:

Adamlar yata kalka turu rahatlıkla geçti. Hiç ağlama fener

Yanıtla324
Emre Yeşilyurt:

Sahtekarlığın profosyonellik kisvesinin arkasına sığındığı meslekler ; Siyaset , futbol ...

Yanıtla223
sedat :

Haberlerinizin hepsini 6S liler yazıyor herhalde.

Yanıtla113
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title