Haberler

Yıldıray Baştürk, Schalke'nin U19 Takımında Forma Giyen Ahmet Kutucu'yu Beşiktaş'a Önerdi

Abone Ol

Eski milli oyuncu Yıldıray Baştürk, Alman ekibi Schalke'nin U19 takımında forma giyen Ahmet Kutucu'yu Beşiktaş'a önerdi.

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a Şenol Güneş'in Dünya Kupası kadrosunda yer verdiği Yıldıray Baştürk'ten Ahmet Kutucu önerisi geldi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş eski futbolcularıyla sürekli temas halinde. Bu isimlerden birisi de Yıldıray Baştürk.

Yıldıray Baştürk, Schalke'nin U19 Takımında Forma Giyen Ahmet Kutucu'yu Beşiktaş'a Önerdi

JUVENTUS DA TAKİP EDİYOR

Almanya'da sürekli olarak genç futbolcuları izleyen Yıldıray, Schalke'nin U19 takımında forma giyen Ahmet Kutucu'yu Şenol Güneş'e önerdi. Güneş, Kutucu için rapor istedi. Fakat Juventus'un da genç futbolcunun peşinde olması işleri zora sokuyor.

(Fotospor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yıldıray Baştürk Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Togi:

Sen adam olsan kendin gelirdin bırak milleti önermeyi

Yanıtla112
Aslanbey:

Almanyada ne gencler var kaybolup gidiyor. Okadar transfer paralari buhar oluyor gelin burslaedaki türk genclerini toplayin birakinn bu afrikayi falan

Yanıtla17
Erbay Metin:

Öncelikle ligleri izde takımda 14 yabancı oynatma acilen değiştirilmelidir. Bu rakam önce 8, sonra da 3 E düşürülmelidir. Alrınordu örneğinde olduğu gibi kulüpler çok erken yaşlarda futbol eğitimine önem verip gençlerimizi kuracakları modern tesislerde eğitmelidir. Yurt dışında 5 milyon Türk ve yüzlerce iyi Türk futbolcu var, 80 milyon içinden aynı eğitimle binlerce kaliteli futbolcu çıkar. Gençlerimize güvenelim onlara mükemmel tesislerde eğitim verelim. 1 sezonda yabancılara vereceğimiz yüzlerce milyon dolar ile ülkemize yüzlerce modern futbol tesisi yaparız.

Yanıtla31
oN5 TATİLİNE SON 37 GÜN KALDI:

bende şimdi bundan bahsedecektim geçen yabancı lig maçını izledim bir tane futbolcu var efso efso her çıkan topu koşa koşa karşılıyor fiyatı bedava bedava 1 Milyon 745 bin eurocuk sudan ucuz futbolcunun oynadığı mevki ise kale arkası adam geçer fakat top geçemez o derece iyi bence kaçmaz aldın aldın almadın kaldın yani benim komisyonu sonra hallederiz bak bu fiyata sudan ucuz hadi nazlanma al al hadi düşünsene kale arkası sağlam olacak ne kadar goller yediğin değil ne kadar çıkardığın önemliii

Yanıtla22
goroz:

bu paraları bana verseler daha iyi oynarım

Yanıtla30
Adınızı Yazın:

DOĞRUSU KENDİMİZE DÖNELİM YAZIKTIR BUNCA VERİLEN PRAYA BİR İKİ KALİTELİ KENDİNİ İSPATLAMIŞ FUTBOLCULAR OLABİLİR DERME ÇATMA FUTBOLCU OLMASIN BİRKAÇ MENAJER İN ESİRİ OLDU KULÜLERİMİZ ESAS MALI GÖTÜREN ONLAR ONLARINKİ BAŞKA BİR OYUN FUTBOL DEĞİL DOLAR

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title