Haberler

Yıldız futbolcunun büyükannesi meydan okudu: Beni öldürmek isterlerse buradayım

Güncelleme:
Abone Ol

Barcelona'nın genç yıldızı Lamine Yamal'ın İspanya Milli Takımı'nı seçmesi, Fas'ta büyük tartışmalara yol açtı. Genç yıldızın büyükannesi, konuyla ilgili açıklamasında "Bu çocuk Faslı değil. İspanya'da doğdu, burada eğitim aldı. Beni öldürmek istiyorlarsa buradayım" diyerek meydan okudu.

Barcelona'nın genç yeteneği Lamine Yamal'ın İspanya Milli Takımı'nı tercih etmesi, Fas'ta büyük tartışma yarattı. Özellikle sosyal medyada yapılan sert yorumlar, genç futbolcunun ailesini de hedef alıyor. Yamal'ın büyükannesi Fatima, kısa süre önce tartışmaları yatıştırma amacıyla yaptığı açıklamalarla olayları daha da alevlendirdi.

"BU ÇOCUK FASLI DEĞİL"

Lamine Yamal'ın büyükannesi,torununun İspanya'da doğup büyüdüğünü belirterek, "Bu çocuk Faslı değil. İspanya'da doğdu, burada eğitim aldı. Oğlum Mounir onu hiçbir şeye zorlamadı. Nerede isterse orada oynayabilir, Fas'ta, Fransa'da, İspanya'da... Bu tamamen onun kararı" ifadelerine yer verdi.

Yıldız futbolcunun büyükannesi meydan okudu: Beni öldürmek isterlerse buradayım

"YEMEK BİLE YİYEMİYORUM"

Torununun İspanya Milli Takımı'nı seçmesinin ardından yaşanan gerginlikler nedeniyle mahallesinden ayrılmak zorunda kalan büyükanne, oğlu Mounir'in bıçaklanmasından sonra büyük bir endişe yaşadığını belirterek "Oğlum bıçaklandığından beri korkuyorum. Şimdi de bu Mounir olayı yüzünden yemek bile yiyemiyorum. Şok ve korku yüzünden midem kapandı" şeklinde konuştu.

Yıldız futbolcunun büyükannesi meydan okudu: Beni öldürmek isterlerse buradayım

"BENİ ÖLDÜRMEK İSTİYORLARSA..."

Mahalledeki bazı kişilerin kıskançlıkla kendilerine düşmanlık beslediğini ifade eden Fatima, "Mahallede yaşanan çatışmaların kaynağı da bu, çünkü bizi kıskanıyorlar." dedi. Fatima, yaşadığı tehditlere rağmen kararlılığını sürdürdüğünü belirterek, "Beni öldürmek istiyorlarsa buradayım" diyerek meydan okudu.

TARTIŞMALAR DAHA DA ALEVLENDİ

Büyükannenin bu açıklaması Faslı futbolseverler tarafından büyük tepkiyle karşılandı ve genç yeteneğin hangi milli takımı tercih etmesi gerektiği konusundaki tartışmaları yeniden alevlendirdi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

İspanya Milli Takımı Barcelona Barcelona İspanya Futbol Çocuk Dünya Spor Fas Futbol Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Hüseyin Vural:

Ümmetin haline bak Nereye bakarsan tutarsız

Yanıtla1449
a o:

Bırakın şimdi, öyle ümmetle milliyetçilikle bilmem neyle savunma yapanlar kendi şansları olsa on mislini yaparlardı, kandırmayalım birbirimizi. Tercihi doğrudur bu arada. Zamanında Mesut özilin de yaptığı gibi, duygusallığa yer yok.

Yanıtla941
Yılmaz Yıldız:

İspanya daha adil burada çalış Müslüman ülkelere de adalet yok

Yanıtla425
sezgin sucin:

para için

Yanıtla1511
İbrahim Demirel:

9 aylık bir oğlum var Almanya doğumlu. İleride Türkiye’ye değil Almanya’yı tercih edecek olması beni rahatsız ediyor. Sırf bu yüzden dönmeyi bile düşünüyorum. Ben Türk’üm oğlumun da Türk örf ve adetleriyle yetişmesini isterim. Biliyorum bazıları için saçma gelecek ama Türkiye benim ana vatanım bunu bir kenara atamam. Kişi bence kökenini unutmamalı.

Yanıtla34
Kara Murat:

ispanya yada fas da ki bu olay bizi neden en terese ediyor.

Yanıtla07
Benim Kkk:

Onu bumu bilmem de insan buyukannesinin dişlerini yaptırmaz mi okadqr para geçiyor eline ayıp nene rahat yemek yesin bari

Yanıtla15
Raşit Tanış:

Bu çocuk İspanya’da doğmuş büyümüş oranın kültürünü almış oranın okullarında yetişmiş kısacası o ülkeyi benimsemiş kariyeri içinde dünyanın sayılı yaldızları adayı olmak içinde İspanya’yı seçmiş kaç tane yıldız var Faslı örneğin karim benzama Cezayir asıllı Fransa örnek Türk İlkay Gündoğan Mesut Özil Almanya yı seçtiler kariyerleri başarılarla dolu futbol siyaset yeri değildir bunun için böyle konuları pek düşünmemek laZım önemli olan sırtındaki bayrak değildir yüreğindeki bayrak daha önemli

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title