Haberler

Yıldızlar Ferdi Halter Şampiyonası Pendik'te Başladı

Abone Ol

Pendik, Türkiye Yıldızlar Ferdi Halter Ferdi Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapıyor.26 Haziran'a Kadar Sürecek Olan Şampiyonada Dereceye Giren Sporcular Yıldız Milli Takıma Seçilecek.

Türkiye Halter Federasyonu tarafından Pendik'te ikinci kez organize edilen Türkiye Yıldızlar Ferdi Halter Ferdi Şampiyonası başladı. 23-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek şampiyonaya 32 ilden 340 halterci katılırken; dereceye giren sporcular Halter Yıldız Milli Takımına seçilecek.

Pendik Lisesi Spor Salonu'nda üç gün sürecek şampiyonada ilk gün podyuma çıkan sporcular kıyasıya bir mücadele içinde güçlerini göstermeye çalışırken, bazı sporcular gelecek adına büyük ümit verdi.

Sporcular açılış seremonisinde coştu

Türkiye Yıldızlar Ferdi Halter Şampiyonasındaki ilk günün ardından akşam Kızılay Gençlik Kampı'nda bir seremoni gerçekleştirildi.

Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, Halter Federasyonu Başkanı Dr.Hasan Akkuş, Belediye Başkan Yardımcısı Rüstem Kabil, İlçe Gençlik Şube Müdürü Mesut Hacısalihoğlu ve birçok davetlinin katıldığı seremonide konuşan Federasyon Başkanı Dr.Hasan Akkuş, olimpiyatlara en çok sporcu veren dal olan halterde yeni yıldızlar çıkarmak için bu tür organizasyonların önemine vurgu yaptı. Başkan Akkuş organizasyonun sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için büyük emek sarf eden Pendik Belediyesine teşekkür ederken; Belediye Başkan Yardımcısı Rüstem Kabil'e de bir plaket takdim etti.

Seremoni ardından gerçekleştirilen eğlencede mehter takımının marşları ile coşan sporcular ses sanatçıların sahneye çıkmasıyla birlikte şarkılara eşlik etti ve hep beraber halaylar çekerek yarışmanın stresini attı.

foto4: Halter Federasyon Başkanı Dr.Hasan Akkuş Başkan Kenan Şahin adına plaket Başkan Yardımcısı Rüstem Kabil'e takdim etti.

foto5: Seremoninin ardından düzenlenen eğlencede genç sporcular stres attı.

Kaynak: Bültenler / Spor

Güncel Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title