Haberler

Yine aynı provokasyon! Amedspor maçına Mahmut Yıldırım posterleri ile gittiler

Güncelleme:
Abone Ol

Geçen hafta oynanan Amedspor-Sakaryaspor maçında bir grup Sakaryaspor taraftarının, 90'lı yıllarda adı Güneydoğu'da faili meçhul cinayetlerle anılan Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım'ın maskeleri ile maça gittiği ortaya çıktı.

Amedspor geçtiğimiz hafta İstanbul Olimpiyatı Stadyumu'nda Sakaryaspor ile karşılaştı. Maçın ardından ortaya çıkan görüntüler tepki çekti.

AMEDSPOR MAÇINA, MAHMUT YILDIRIM MASKELERİ İLE GİTTİLER

Bir grup Sakaryaspor taraftarının, 90'lı yıllarda Güneydoğu'da işlenen faili meçhul cinayetlerde adı geçen Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım'ın fotoğrafından maske yaptığı, bu maskelerle maça gittiği ortaya çıktı.

BURSASPOR MAÇINDA ORTALIK KARIŞMIŞTI

Geçtiğimiz sene, TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta yer alan Bursaspor-Amedspor maçında da ortalık karışmıştı. Bursa'da oynanan karşılaşmada, taraftarlar "Beyaz Toros" ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın pankartlarını açmış, karşılaşma boyunca sahaya madde yağdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mahmut Yıldırım Mahmut Yıldırım Sakaryaspor Sakaryaspor Amedspor Yıldırım Amedspor Amedspor 3-sayfa Yaşam Spor 3.Sayfa Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Fatih Sultan:

İnsanımıza yakışmıyor bu tip ayrımcılıklar.

Yanıtla1477
Eyubi:

ondan sonra kardeşiz diyor kardeş falan değiliz bundan sonra kürdler kardeşliğimizi kabul etmiyor .

Yanıtla1836
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title