Haberler

Üstüne basa basa söyledi! Mario Branco'dan Cristiano Ronaldo sorusuna olay yanıt

Güncelleme:
Abone Ol

Sarı-lacivertli bir taraftar, Fenerbahçe'deki seçim için Kadıköy'e giden sportif direktör Marco Branco'dan Cristiano Ronaldo'nun transfer edilmesini istedi. Branco ise bu talebe "Ronaldo yaşlı, yaşlı! Ronaldo benim yaşımda!" sözleriyle gülerek karşılık verdi.

Fenerbahçe Kulübü'nde Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın başkanlık için yarıştığı olağan seçimli genel kurul toplantısında Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile ilgili dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

BRANCO'DAN RONALDO'YU İSTEDİ

Sarı-lacivertli kulübün sportif direktörü Mario Branco, Ali Koç'a destek vermek için Kadıköy'e giden isimlerden oldu. Fenerbahçeli taraftarlar, Mario Branco'ya büyük ilgi gösterdi. Bir taraftar, Portekizli Mario Branco'dan 39 yaşındaki vatandaşı Cristiano Ronaldo'nun transfer edilmesini istedi.

Üstüne basa basa söyledi! Mario Branco'dan Cristiano Ronaldo sorusuna olay yanıt

"RONALDO BENİM YAŞIMDA"

48 yaşındaki Mario Branco gelen bu transfer talebi üzerine "Ronaldo yaşlı, yaşlı! Ronaldo benim yaşımda!" sözleriyle gülerek cevap verdi. Mario Branco'nun Cristiano Ronaldo cevabı sosyal medyada kısa sürede en çok konuşanlardan oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Fenerbahçe Fenerbahçe Kadıköy Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Çınar Saraç:

Ronaldo’dan 40 yaşında ki hali bütün futbolculara bin çeker adam fizik olarak da gayet iyi resmen dinamo

Yanıtla7103
Sinan Bulduk:

Parasını karşılayamayız demiyor da…

Yanıtla872
ümit belet:

neyini karşılayamayacaksın sudiler hariç o paraları kim verir ronaldoya avrupada bu yaştan sonra alacağı maksimum ücret 5 6 m eurodur

67
Burhan Savas:

39 yaşındaki Ronaldo buraya gelse gol kralı olur

Yanıtla011
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title