Haberler

Yok artık, daha neler! Icardi, kendisinden boşanma kararı alan Wanda Nara'nın üstsüz fotoğrafını paylaştı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ve Wanda Nara, özel hayatlarıyla gündemden düşmüyor. Çiftin ayrıldıkları bilinirken Icardi, Instagram hesabından Nara'nın üstsüz fotoğrafını paylaştı. Yıldız futbolcunun bu paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu.

10 yıldır inişli çıkışlı bir ilişki yürüten Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara'dan geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtan bir haber gelmişti. Nara, Icardi ile ayrıldıklarını duyurmuştu. Son durum böyleyken Arjantinli futbolcudan herkesi şaşırtan ve sosyal medyada gündem olan bir paylaşım geldi.

WANDA NARA'NIN ÜSTSÜZ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Ayrılık açıklaması yapan Wanda Nara'nın sosyal medyada paylaştığı üstsüz fotoğrafı kendi profilinde alıntılayan Icardi şaşırttı. Ünlü yıldız, paylaşımına, "Ouch" notunu düştü.

İşte o paylaşım;

Yok artık, daha neler! Icardi, kendisinden boşanma kararı alan Wanda Nara'nın üstsüz fotoğrafını paylaştı

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Mauro Icardi'nin sürpriz paylaşımı sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan biri oldu. Kullanıcıların bazıları Icardi'nin paylaşımını doğru bulurken, bazıları ise eleştiri yağmurunu tuttu. Arjantinli yıldızın Wanda Nara paylaşımı binlerce paylaşım, beğeni ve yorum aldı.

WANDA NARA AYRILDIKLARINI AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde ünlü çiftin ayrılıp ayrılmayacakları büyük merak konusu olurken, Wanda Nara, yaptığı açıklamayla Mauro Icardi ile ayrıldıklarını doğrulamıştı. Konuyla ilgili konuşan Nara, "Kişisel ve sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha denedim. Ama olmadı. Bırakın herkes konuşsun, ben hiç konuşmadığım şeyleri sona bırakıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauro Icardi Mauro Icardi Galatasaray Galatasaray Wanda Nara Wanda Nara Instagram Magazin 3-sayfa Spor 3.Sayfa Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Eko cCc:

Cincona da Icardi gibi bir karakter yakışırdı zaten

Yanıtla164294
Orhan Karakisla:

eko cCc cin con taraftarı bu karalteri çok seviyor armut dibine düşmüş

5686
Kadirovic :

Kişisel olarak edebin ve hayanın icardiye uzak olduğunun kabul ediyorum. Ancak sporcu olarak ahlaklı biri, sahada kimseyle tartışmaz, küfür etmez, hakemle tartışmaz, golünü atar yoluna bakar. bu açından ise Fenerbahçe ve Beşiktaşlı futbolcularda olmayan bir karakteri var.

1521
Dağıstan:

Haber doğruysa çok yanlış. İnsan hayatını paylaştığı hanımının açık seçik fotosunu yayınlar mı ya. Ha şuna da inanırım , danışıklı dövüş mesela , namım yürüsün ,gündemden düşmemeyim..

129
Koray GENÇ:

Mezhepsiz dmuz

Yanıtla25185
Hakan Günde:

hiç bir müslüman in meshebi yoktur.. olsaydı peygamber döneminde olurdu tek gerçek kuranı kerim ve ehlibeyt dir

9269
GENCOLAR null:

hakan sen mezhep olayını yanlış anlamışsın peygamber zamanında mesheo olmamasını bilmen gerekir ayrıca toplum içinde öğrenmeden yazman durumu özetliyor

1566
VEFA:

Mezhep ne, elbise mi?

3617
Taş:

İcardi efendi icardi efendiii sen takım arkadaşından kadını kandırıp çalarken iyiydi demi, lan zaten başkasına bi kere veren bi daha verir kalbini bi başkasına daha, karma is a biatch

Yanıtla784
nurullah acar:

Harbi cok saglammm

Yanıtla1413
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title