Haberler

Yolunu kesip soru sormak isteyen muhabiri yerin dibine soktu: Sen kimsin?

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray derbisinde yaşadığı 3-1'lik yenilginin ardından basın toplantısına katılmadan statdan ayrılırken, "One question (bir soru)" diye seslenen bir muhabirin yanına geldi. Muhabir Mourinho'ya telefonunda bulunan dil çevirme programı aracılığıyla soru sormak isteyince Mourinho muhabire, "Sen kimsin", "Şaka mı yapıyorsun, yoksa ciddi misin?" diyerek tepki gösterdi. O anlar çok konuşuldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 3-1 kaybettikleri Galatasaray derbisinin ardından basın toplantısına katılmadan statdan ayrıldı. O anlara damga vuran olay ise bir muhabirin Portekizli antrenöre soru sormayı istemesi oldu.

KANARYA DERBİYİ KAYBETTİ

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'ı ağırlayan Fenerbahçe sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Sarı-Lacivertli ekibin teknik patronu Jose Mourinho, Türkiye'deki ilk derbisinde mağlubiyet yaşadı.

BASIN TOPLANTISINA KATILMADI

Portekizli çalıştırıcı, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamalarının uzun sürmesi üzerine basın toplantısına katılmadı. Mourinho'yu tam stattan ayrılırken büyük bir sürpriz bekliyordu.

"SEN KİMSİN?"

Portekizli hoca takım otobüsüne giderken "One question (bir soru)" diye seslenen bir muhabirin yanına geldi. Muhabir Mourinho'ya telefonunda bulunan dil çevirme programı aracılığıyla soru sormak istedi. Muhabire sert sert bakan Mourinho, "Sen kimsin", "Şaka mı yapıyorsun, yoksa ciddi misin?" diyerek tepki gösterdi. Daha sonra da "I dont speak Turkish (Türkçe konuşamıyorum)" diyerek uzaklaştı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Jose Mourinho Jose Mourinho Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

Emrah null:

Kadıköy de fenerin icinden geçtiler. rezil herif asıl sen kimsin. normal zamanda da muhabirleri çağırıp artist artist rol kesmeyi biliyorsun

Yanıtla2098
Hasan Kastamonulu:

Kulübede sarı kart gören Mert Hakan Yandaş'ı oyuna niye aldın. Ortalığı karıştırsın diye biri mi fısıldadı acaba? diye soracaktı herhalde.

Yanıtla465
Ser_hat:

Asıl sen kimsin?Gelmişsin buraya külhan beyi gibi asıp kesiyorsun. Bak tıfıl yerine koyduğun Okan seni madara etti.

Yanıtla860
Perwer:

Bu nasıl bir haber başlığı? Doğrusu yerin dibine giren muhabir değil, Mourinho‘nun kendisidir. İlk günden söylemiştim, bu adam Ali Koç’un elinde patlayacak, ve patladı. eminim Fenerbahçe şampiyon olsa bile çoğu fenerlinin umrunda olmaz, çünkü şampiyonluk Galatasaray’ı yemekten geçiyor. Mourinho‘nun Acun Ilıcayla birlikte takımdan gönderilmesi lazım.

Yanıtla1042
Alper eren:

al tazminatını git. Giderkene de acunu ali koçuda al götür.

Yanıtla428
Ismail Oktay:

Ali koc lütfen fb den hic bir zaman istifa etme!!

Yanıtla419
MASUMANE3438:

Melih Gökçek'in kanalı liyakatli dil bilen muhabirmi bekliyordunuz Mourinho burda haklı

Yanıtla78
Baris Koc:

bundada chp sihniyeti baslamis ..bilmiyor galiba fenerin yoneticileri yarisi medya maymunu

Yanıtla67
Veysi Ataş:

Futbol bu yenmekte var yenilmekte. Dünyanın sonu değil bu.

Yanıtla36
Barış O. B.:

Mourinho'nun önceki kariyerini tartışmak cahilliktir. Ama şuan ki durumu da tabiri caizse "cacık'tır. Bıraksın futbolu emekli olsun

Yanıtla43
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title