Haberler

Galatasaray'da istifa depremi! Başkan Dursun Özbek, apar topar yönetimi topluyor

Güncelleme:
Abone Ol

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys'a elenen Galatasaray'da hareketlilik yaşanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, bugün saat 18.00'de RAMS Park'ta olağanüstü toplantı kararı aldı. Cimbom'da Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, istifa etti. Yüce, açıklamasında "Galatasaray'ı düşünmeyen insanlarla aynı masada olmam!" dedi. 3 ismin daha istifa etmeyi düşündüğü gelen haberler arasında.

Sezona Süper Kupa'da ezeli rakibi Beşiktaş'a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak başlayan ve son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys'a elenen Galatasaray'da sular durulmuyor.

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI KARARI

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray Yönetim Kurulu, bugün saat 18.00'de 'Acil' koduyla RAMS Park'ta olağanüstü toplantı kararı aldı.

ALİ YÜCE, İSTİFA DİLEKÇESİNİ SUNDU

Haberde, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce'nin resmiyette olmasa da istifa dilekçesini başkana ve divan kuruluna sundu. Ali Yüce'nin 18.00'de yapılacak toplantıda istifasını sözlü olarak da dile getireceği belirtildi.

Galatasaray'da istifa depremi! Başkan Dursun Özbek, apar topar yönetimi topluyorAli Yüce

"G.SARAY'I DÜŞÜNMEYEN İNSANLARLA AYNI MASADA OLMAM"

Öte yandan Ali Yüce, yaptığı açıklamada "Galatasaray'ın 30-40 milyon euro'luk önemli bir maçı öncesi benim ve birkaç yöneticinin doğru bulmadığı bildirinin yayınlanmamasını yönetime ilettik. Fakat bildiri yayınlandı. Aslında dün akşam istifa edecektim fakat maçın önüne geçmek istemedim. İstifamı bugün yazılı olarak sundum. Stadyumdaki toplantıya katılarak sözlü olarak da istifamı tekrar dile getireceğim. Galatasaray'ı düşünmeyen insanlarla aynı masada olmam!" ifadelerini kullandı.

3 YÖNETİCİ DAHA İSTİFAYI DÜŞÜNÜYOR

Ayrıca Yönetim kurulunda yer alan 3 ismin daha istifa etmeyi düşündüğü ve bugün gerçekleştirilecek toplantının ardından istifaların resmiyet kazanabileceği ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Dursun Özbek Galatasaray Galatasaray Young Boys Ali Yüce Futbol Saray Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Sinan Bulduk:

Okan istifa etsin yeter..

Yanıtla6063
Murat Ülger:

Erden Timur’un başkanlığa aday olması lazım.

Yanıtla20103
Mustafa Sari:

Bence karabük üniversitesi rektorü gelmeli galatasarayın başına.

06
Orhan Karakisla:

galatasaray'da kazan kaynıyor bunlar daha iyi günleri hahhaaha

Yanıtla5044
Tarık Dağ:

Sizin de iyi günlerinizi gördük biz kuşcuk

104
SELÇUK GÜNDOĞDU:

OKANIN İSTİFASI,FATİH TERİMİN GELMESİ,ERDEN TİMURUN BAŞKAN SEÇİLMESİ BAKIN BUNLARIN HEPSİ GALATASARAYIN ZAMAN KAZANMA TAKTİĞİ ,GALATASARAY BAŞARI İÇİN STRATEJİ GELİŞTİRECEK,NAPACAK MESELA KENDİ SATIN ALDIĞI SAVCILARLA FENERE ŞİKE DAVASI AÇACAK, NE BİLEYİM ALT YAPIDAN HAKEM YETİŞTİRECEK,FEDERASYONA KİLİT NOKTALARA PARALI ADAMLARINI YERLEŞTİRECEK,MHK İLE OLAN HESAPLARINI GÖZDEN GEÇİRECEK,LAFIN KISASI GALATASARAY ADAM GİBİ KENDİ LİGİNE VE TARAFTARINA YAKIŞIR BİR MÜCADELEYE GİRERSE BELKİ BİRŞEY OLUR

Yanıtla6030
İlker ÖZKUL:

Ne içtiysen aynından ben de istiyorum

86
mehmet istek:

galatasarayda bir şey yok onlar türkiyede geçerli hakemler federasyon arkalrında bunların oyunu türkiyede pirim yapar avrupalı galasarayı dinlemez bile

Yanıtla3140
Turan Saygılı:

sayın dursun özbek keşke erden timuru seçimden önce gönderseydin de başkanlığı öyle kazansaydın

Yanıtla541
Selim Adanalı:

beyler kendinize gelin başında bulunduğunuz takım bir sokak takımı değil uyanın artık ya uyanın

Yanıtla1120
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title