Haberler

Yorumculuk hayatı kısa sürdü! Volkan Demirel Süper Lig'e geri dönüyor

Güncelleme:
Abone Ol

Michael Valkanis ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak'ın Volkan Demirel ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. Demirel, kariyerinde daha önce Karagümrük ve Hatayspor'u çalıştırdı.

Kısa süre önce alınan kötü sonuçlar nedeniyle Michael Valkanis ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak, Volkan Demirel ile görüştü.

MASAYA OTURDULAR

Adana Demirspor, teknik direktör aday listesinin ilk sırasına yazdığı Volkan Demirel ile temasa geçti. Her iki tarafın görüş alışverişinde olduğu ve önümüzdeki süreçte detayların netleşeceği öğrenildi.

HATAYSPOR'DA İSTENENİ VEREMEDİ

Demirel, kariyerinde daha önce Karagümrük ve Hatayspor'u çalıştırdı. Karagümrük ile 24 maçta 1.71 puan ortalaması yakalayan Demirel, Hatayspor teknik direktörü olarak çıktığı 55 maçta 1.16 ortalama tutturdu.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Adana Demirspor Adana Demirspor Volkan Demirel Volkan Demirel Hatayspor Yaşam Spor Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Hüseyin Kayar:

Volkan Demirel'in tek çekilmiş fotoğrafı yok herhalde Mourinho yu koymuşlar yanına

Yanıtla059
veli İdi:

Aynen. Ne alaka mourinho :)

010
Serhat Arik:

Ne kadar mal haber yapiyorsunuz morinhonun bu transfer ile ne alakasi var? Nerede ögrendiniz habercilik yapmayi yazik ya

Yanıtla151
Fırat Günay:

ADS u değil volkan avrupanın en iyisi gelse kurtaramaz. Çünkü sorun kulübü soyan borç takan başkanda

Yanıtla118
Erdoğan Karacaoğlan:

Yazık Adana Demir'e. Fener maçlarında kümesteki topal tavuk gibi çömer gayri iki maçta da. Fenere gitmenin yolu bu sanıyo zavallı sanal delikanlı

Yanıtla142
Hans Peter:

Dönmesin! Öyleyse lucescu, fatih terim, senol gönes ve mustafa denizli gibi türk futboluna zarar verenlerde dönsün. Memlekette hic mi adam akilli temelden yetisen taktikten anlayan kisi yokta bunlari alip alip duruyorsunuz.

Yanıtla97
Hayri:

böyle hileli başlıklar atılınca ben editör acemiliğinen diyordum ama burası demekki hileli başlıklar ve feyk haberlerle ünlü bulvar gazetelerine benzemiş süper ligfe geri dönüyor deyip morinyo ile fotoğraf koymak neyin nesi çok acemisiniz ve çok komiksiniz hileyi bile bir kılıfa koyup çaktırmadan sunamamışssınız

Yanıtla011
alper zerey null:

adana demir spor bu hamle ile fenev maçında 5 yemesi garantiledi küme düşer büyük ihtimalle

Yanıtla61
Özay KORKMAZ:

İnşallah bu akşam morinho haberi yapan arkadaşı ziyaret eder.

Yanıtla04
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title