Haberler

Yunan sunucudan Yusuf Yazıcı'ya Atatürk tehdidi

Güncelleme:
Abone Ol

Yunan takımı Olympiakos'a transfer olan Yusuf Yazıcı, Yunanlılar tarafından Atatürk paylaşımı yapmaması konusunda tehdit edildi. Yazıcı'ya, Yunan ekibi ve fanatik bir sunucu tarafından Atatürk'ü övmemesi konusunda uyarılar yapıldı.

Ara transfer dönemine kadar kulüpsüz kalması beklenen Yusuf Yazıcı sürpriz bir kararla Yunanistan takımı Olympiakos'a imza attı.

Kırmızı-beyazlılarda ilk maçına çıkmak için gün saymaya başlayan Yusuf Yazıcı şimdiden Yunanistan'da olay oldu. Yusuf Yazıcı'ya fanatik bir sunuzu tarafından uyarı geldi.

Fanatik sunucu, Takis Tsoukalas bir Youtube kanalında yaptığı konuşmada Yusuf Yazıcı için "Gelecek, futbolunu oynayacak, parasını alacak ve tubeki (Yunan halk dansı) yapacak. Eğer Kemal'den (Atatürk) başlarsa, başka ne olur bilmiyorum" dedi.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Mustafa Kemal Atatürk Yusuf Yazıcı Yusuf Yazıcı Olympiacos Yunanistan Diplomasi Türkiye Dünya Spor Diplomasi Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

Onur null:

ATAM zamanında nasıl geçirmişse nesiller boyu unutmuyolar

Yanıtla36726
Ömer Yüksek:

Ne kuyruk acısı vermişiz bee. Torunlarını bile sızlatıyor...

4111
Erkan Yılmaz:

24 tane beğenmeyen var. Onlarda arda kalanlar demekki.

799
Wien:

Tamam otur bakalim sana 'NULL'.

402
Mehmet YILMAZ:

Vatan Bozkurt denen zat, olaylar senin anlattığın gibi olsa Yunan tarihi bunu ballandıra ballandıra anlatırdı. ATATÜRK Musul'u almak istemiş ama içeride çıkan GERİCİ isyanlar yüzünden harekat düzenleyememiştir. Harf devrimini iyi ki yapmış. Yapmasaydı sanki şu an uzaya çıkacaktık. Bak İslam coğrafyasına onların harfi değişmedi. O zenginlikle hala bizden gerideler. Birde bu kadar iftira ve yalanı söylemeye utanmıyormusun? Git biraz tarih oku ve ahlaklı ol.

625
Perwer:

Atana geçirmişler demiyorsun da

160
Mikail K:

Senin yerinde olsam o takım için oynamam parası batsın

Yanıtla22310
Baba Yabgu:

Ben olsam oraya gitmem hadi gittin bana öyle diyecek o gün paylaşım yaparım

Yanıtla15186
Hakan hafiöyes:

Yusuf futbolunla yapamadın belki ama restini çekip dönersen bir ömür baştacı olursun????

Yanıtla1073
Ert:

troller bu haberi sevdi)))

Yanıtla1547
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title