Haberler

Kurtarışlarıyla maça damga vurdu! İşte Mert'in çeyrek finali getiren dokunuşu

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. 2 gol atan Merih Demiral'ın yanı sıra kalecimiz Mert Günok da yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurdu. Mert, özellikle 90+4. dakikada yüreklerin ağza geldiği pozisyonda yaptığı kurtarışla millilere turu getiren isim oldu.

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda karşılaştığı Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Kalecimiz Mert Günok da yaptığı önemli kurtarışlarla turu getiren isimlerin başında geldi.

AVUSTURYALILARA GEÇİT VERMEDİ

Merih Demiral, attığı 2 golle takımımızın yıldızı olurken, kalecimiz Mert Günok da yaptığı kritik kurtarışlarla maça damga vurdu. Mert, Avusturyalı futbolculara geçit vermeyerek rakibimize adeta saç baş yoldurdu.

Yürekler ağza geldi! İşte Mert'in çeyrek finali getiren kurtarışı

SON DAKİKADA TURU GETİREN KURTARIŞ

Kariyerinin en iyi maçlarından birisini oynayan tecrübeli eldiven, 90+4. dakikada Christoph Baumgartner'in kafa vuruşunda harika bir kurtarışa imza atarak gole izin vermedi ve topu kornere çelmeyi başardı. Mert, son dakikadaki bu kurtarışıyla millilere turu getirdi.

Yürekler ağza geldi! İşte Mert'in çeyrek finali getiren kurtarışı

"SONUNA KADAR GİDECEĞİZ"

A Milli Takım'da yaptığı kurtarışlarla maça damga vuran Mert Günok, Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu. Mert Günok karşılaşmayla ilgili, "Konuşmakta zorlanabilirim. Çok güzel bir galibiyet oldu. Duasını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı. Tecrübeli file bekçisi ayrıca, 'Daha yolumuz uzun. İnşallah sonuna kadar gideceğiz. Bu galibiyet bizi moral olarak üst seviyeye çekti. İnşallah devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Merih Demiral Mert Günok Mert Günok Avusturya Avusturya Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

Yasar Unal:

Dehşet bir kurtarış gerçekten. Çok zor bir toptu. Bravo Mert'e.

Yanıtla1246
Goethegitme:

Hem de yağışlı havada ve kayan zeminde

0161
Fırat Çiçek:

adamın dibi,ham maddesi, beton yetmez Fehmi Mert Günok... ADAMSIN

Yanıtla3156
izzet Ulas:

Şanlı tarihimizin kahramanlıkları ile dolu Aziz Türk Milletinin temsilcisi Türkiye Millî Takımına sonsuz teşekkürler. Bize bu mutluluğu yaşattınız.

Yanıtla4122
Buğra Er:

Ahtapot mert toprağım benim ??

Yanıtla179
ANTEB 27:

Altay olsa yüzde doksan yemişti

Yanıtla1048
Ertan Demirel:

Insallah masalllah

010
Carsambali:

Kovacan olsa yuzde yuz yemisti..Hatta macida kaybetmistik..

14
Sinan Bulduk:

Yüzde yüz de şuna , doksan az..

03
Sinan Bulduk:

Çarşambalı , portekiz maçını aç izle..kalede senin altay var..şarkıcı altay ondan iyi durur kalede..

01
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title