Haberler

Yüreklerimiz ağza geldi! Arda Güler, Galler maçının son anlarında sakatlandı

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Futbol Takımı'nın yıldız oyuncusu Arda Güler, Galler maçının son dakikalarında sakatlık geçirdi. Genç futbolcu, yaşadığı sakatlık sonrasında sahayı terk etmek zorunda kaldı. Arda'nın yerine oyuna İrfan Can Kahveci dahil oldu. Arda'nın sakatlık durumu hakkında henüz net bir bilgi paylaşılmadı.

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında Galler deplasmanına konuk oldu. Milliler, Cardiff City Stadyumu'nda oynanan müsabakada rakibiyle golsüz berabere kaldı.

ARDA SAKATLANDI, YÜREKLER AĞZA GELDİ

Bu müsabakanın son dakikalarında ay-yıldızlılara, Real Madrid forması giyen genç yıldız Arda Güler'den kötü haber geldi. 19 yaşındaki futbolcu, yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi ve 90. dakikada yerini İrfan Can Kahveci'ye bıraktı. Arda'nın sakatlık durumu hakkında henüz net bir bilgi paylaşılmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı A Milli Futbol Takımı İrfan Can Kahveci Real Madrid Arda Güler Arda Güler Türkiye Galler Galler Spor Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

senar:

barış alper, kanan yıldız, arda bunlar ilk 11 oyuncusu değil, arda neredeyse aldığı topları hep geriye doğru oynadı nerdeyse. barış alper tamamen boş, kenan yıldız hiç bir etki yada katkısı yok takıma. bunlar son 10-15 dk lık futbolcular.

Yanıtla1364
Engin Demir:

biz her zaman aynı şeyi söylüyoruz, bu adam bırak Reali , Dortmunda da gitse oynayamaz , ama biz söyleyince kıskanç oluyoruz

32
Vll. Murat:

ilerde atacak forvet mi vardi

02
Sessiz ciglik:

Cok abartiyorsunuz ardayi.

Yanıtla1356
Vll. Murat:

seni mi abartalim

32
Ata_Mete:

Hiçkimse bahane aramasın,onu bunu suçlamasın çünkü 8-0'lık maçtı,Allahtan topu file içine değilde aut çizgisi dışına attılar.Rugby etkisi-şanslıydık!

Yanıtla424
O Z:

Hee yüreğimiz ağzımıza geldi. Çünkü sahadayken harikalar yaratıyordu da. Varlığı ile yokluğu arasında pek fark yok. Şu an ki milli takımın tek önemli oyuncusu var, oda Hakan Çalhanoğlu. Türkiye'nin Euro 2024 de yarı finale çıkamama nedeni Hakan'ın olmayışıdı..gerisi figüran.

Yanıtla714
Vll. Murat:

herkes harika oynuyordu sadece Arda kötüydü değil mi?? futbol 11 kişi oynanıyor

02
Tamer Ozsan:

Futbol adına maalesef Moskova bir sıfırız. santrafor olmadan olmuyor bunu kimse görmüyor seyirciden başka

Yanıtla110
Hüsnü CAN:

Kenan yildiz bu takima taktige alisana kadar ilk 11 oynayamaz. Santrafor alinir kenan in yerine, kenan yedek girip enerjisini kullanir. Hayretle izliyorum. Hollandaya kaybettigimiz her hata devam ediyor. Kovdurarak tazminat pesindeyse verin gitsin. Ulke basarisindan kiymetli degil bir kac milyon dolar

Yanıtla15
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title