Haberler

Yusuf Günay ve Abdurrahim Albayrak toplantıda tartıştı: Beni zor durumda bırakıyorsun

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, "Birçok oyuncumuza teklif geliyor" açıklamasının başkan yardımcısı Yusuf Günay tarafından yalanlanmasına sinirlendi ve sert sözler sarf etti. Albayrak'ın "Beni zor durumda bırakıyorsun" sözlerine karşılık Yusuf Günay, "Yalan mı söyledim? Satamadık işte" diyerek tepki gösterdi.

Transfer döneminin bitmesi, Galatasaray'ın son süreçte sessiz kalması, sarı-kırmızılı yönetim ile Teknik Direktör Fatih Terim arasında fikir ayrılığına yol açtı. Ancak esas tartışma, yönetim arasında yaşandı.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; Sarı-kırmızılıların önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği toplantıda, Başkan Mustafa Cengiz'in sağ ve sol kolu 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ile Başkan Yardımcısı Yusuf Günay arasındaki diyalog gündeme damgasını vurdu.

ALBAYRAK'I YALANLAR NİTELİKTE SÖZLER

O gün voleybol takımlarının isim sponsorluğunun imza töreni vardı ve burada Günay, futbol takımıyla ilgili soruları da yanıtlamıştı. İşte orada kullandığı bir cümle çok kritikti: "Satamadık çünkü talep yok. Dünyanın hiçbir yerinden talep gelmedi." Bu aynı zamanda Albayrak'ı adeta yalanlar nitelikteydi. Çünkü 2. Başkan, dünyanın birçok yerinden oyunculara teklif geldiğini söylemişti.

"BENİ ZOR DURUMDA BIRAKIYORSUN"

Günay'ın açıklamalarından rahatsız olan Albayrak'ın toplantı sırasında tepkisini sinirli şekilde ortaya koyduğu belirtildi. Albayrak'ın, "Beni niye zor durumda bırakıyorsun? Bu açıklaman futbolcularımızı da değersizleştiriyor" dediği öğrenildi.

"YALAN MI SÖYLEDİM?"

Buna karşılık Yusuf Günay'ın da, "Yalan mı söyledim? Talep olmadığı için kimseyi satamadık" yanıtını verdiği belirtildi.

ODADA BUZ GİBİ HAVA ESTİ

İkili arasındaki bu tartışma sonrası odada buz gibi bir hava estiği bildirildi. Bu gerginlik sonrası kameraların karşısına çıkan Başkan Mustafa Cengiz ise açıklamalarıyla ortayı bulmaya çalıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Mustafa Cengiz Galatasaray Yusuf Günay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

joker:

abdurahim albayrak teklif diye sosyal medyadan gelen arkadaşlık tekliflerini söylüyordur herhalde

Yanıtla28
Kenan:

Ama benim Falcaoyla fotoğraflarım var

Yanıtla13
fransız:

yiyin birbirinizi beyinsizler. inşallah küme düşersiniz.

Yanıtla31
MEMET33:

RUMLARDA NEYE SEVİNECEĞİNİ ŞAŞTI HA!

11
taklacı:

Takla atıyom, yanak fotosu çektiriyom, sık sık da , acayip acayip konuşuyom, Ben naaptığımı biliyormuyum abey.

Yanıtla22
angaralı0606:

Büyük paralara alıp, satmak istediklerini satamadılar, bonservissiz oyuncu da bulamadılar , ellerindeki parayı harcayamadılar. İşini bilen Fenerbahçeye sinir olup sataştılar olmadı. İmparatora zaten laf söyleyemiyorlar. Şimdi kendi aralarında tartışıyorlar. Evet yani yalanmı idi bütün transfer teklifleri sayın Albayrak. Artık sallamayı kesin biraz da gerçekçi olun!

Yanıtla04
haydar:

abdürrahim , falcao nun çocuğunun dadısı. aman iyi bakın ona.

Yanıtla12
be:

nereye teklif gelmedi beeeee milyonlarca teklif geldi her gün tv, basın medya gazetelerde vb. haberler vardı hepsimi yalandı beeeee

Yanıtla03
aa:

bu abdurrahim çok sevimsiz ya

Yanıtla11
angaralı0606:

Niye yahu, çok eğlendiriyor insanları. Komik! İşin bir de bu tarafından bak.

02
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title