Haberler

    Zabaleta Henüz Ümidini Kesmedi

    Abone Ol

    Arjantinli oyuncu, Katalan ekibe 2-0 yenilmelerine rağmen, turu geçebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını düşünüyor.

    Manchester City defansı Pablo Zabaleta, Barcelona karşısında ilk maçı 2-0 kaybetmelerine rağmen çeyrek final umudunu yitirmiş değil.

    Salı günü Katalan temsilcisini konuk eden City, Demichelis'in kırmızı kart görmesinin ardından Messi'nin penaltı golüyle geri düşmüştü. Maçın sonucunu ise Dani Alves 2-0 olarak belirlemişti.

    Zabaleta verdiği demeçte, "Bizim bir 90 dakikada daha oynamamız gerekiyor. Çok zor olacak. Ama futbolda imkansız diye bir şey yoktur." şeklinde konuştu.

    29 yaşındaki oyuncu sözlerine, "Bizim inançlı olmamız ve Camp Nou'da daha iyi şeyler yapmamız gerekli. Hala bir şeyleri denememiz için 90 dakikamız var. Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışmalıyız." ifadeleriyle devam etti.

    Hakemin verdiği penaltı kararına da değinen Arjantinli oyuncu, "Sonuç biraz hayal kırıklığı yarattı. 1-0, 2-0'la aynı sonuç değil. Hakem bir kaç hatalı karar verdi. Penaltı pozisyonunun doğru karar olmadığı açık. Çizginin neredeyse bir metre dışındaydı." sözlerini ekledi.

    Zabaleta, kartın doğru olduğunu söylerken, "Bence kırmızı kart doğru ama serbest vuruş verilmeliydi penaltı değil. Futbolda bazen böyule şeyler oluyor. bizim saygı duymamız gerekir. Ama bu çok büyük bir hata." şeklinde açıklamalarda bulundu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Pablo Zabaleta Lionel Messi Barcelona Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title