Haberler

Zico Çıldırdı

Abone Ol

Zıco, Maç Sonrası Düzenlediği Basın Toplantısında Hakemler Hakkında Çok Sert Sözler Söyledi: "Bundan Sonra Maç Planlarımızı Yaparken 11'e 11 Değil, 11'e 14 Olarak Düşüneceğiz. Demek Ki, Bundan Sonra Hakemlerle de Savaşacağız."

ZICO, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında hakemler hakkında çok sert sözler söyledi: "Bundan sonra maç planlarımızı yaparken 11’e 11 değil, 11’e 14 olarak düşüneceğiz. Demek ki, bundan sonra hakemlerle de savaşacağız."

Zico, şöyle konuştu: "Ligin başından beri hep aynı oyunlar oynanıyor. İki kulvarda önümüzü kesmeye çalışıyorlardı, birinde başardılar. Bir sürü maçta haksızlığa uğradık. Ama artık yeter. Limitimin sonuna geldim. Benim temiz ve dürüst bir futbol geçmişim var. Ancak Türkiye’de bunu göremiyorum. Bana, Fenerbahçe’nin hakem hatası sonucu kazandığı bir tek maç gösteremezsiniz. Ama ben size hakem hataları yüzünden puan kaybettiğimiz bir sürü maç gösterebilirim. Önümüzdeki beş maçta bakalım hangi olaylarla, senaryolarla karşılaşacağız." Zico, Selçuk Dereli’ye yönelik eleştirilerini de şöyle dile getirdi: "Baki’nin ve Mustafa Doğan’ın kırmızı kart görmeleri lazımdı. Beşiktaş’ın attığı golden önce Bobo, Edu’ya faul yaptı ama hakem korner verdi."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title