Haberler

Anne babalar bu uygulamaya dikkat: Birbirinden rezil yayınlarda Sur canisine destek verdiler

Güncelleme:
Abone Ol

Popüler uygulama Discord'da Sur canisi Semih Çelik'e destek verdiler, ölen genç kızlar hakkında iğrenç mesajlar paylaştılar. Rezaletin yaşandığı adres Discord'daki skandallar bunlarla sınırlı değil. İşte kapatılması için binlerce çağrı gelen ve ailelerin art arda uyarıldığı Discord uygulamasındaki rezil paylaşımlar.

Discord isimli görüntülü ve yazılı mesajlaşma uygulamasında buluşan sapkınların yaptıkları kan dondurdu. Discord'daki sapkınlar, Sur canisi Semih Çelik'in vahşetine destek verip kız çocuklarını tuzaklarına düşürerek cinsel istismarda bulundular. Kız çocuklarını ailelerine söylemekle tehdit eden sapkınların eylemleri bunlarla da sınırlı kalmadı.

Anne babalar bu uygulamaya dikkat: Birbirinden rezil yayınlarda Sur canisine destek verdiler

X'de yayılan görüntülerde erkekler tarafından zorbalanan kız çocukları, Sur canisi Semih Çelik'in evindeki çizimleri anımsatan 'İnsan eti nasıl kesilir?' şeklinde videolar da mevcut.

Anne babalar bu uygulamaya dikkat: Birbirinden rezil yayınlarda Sur canisine destek verdiler

Öte yandan Discord'daki başka bir yayıncı da, çocuklara şantaj yaptıkları için ifşa olunca tehditler savurduğu bir yayın açtı ve o yayında kullanılan ifadeler ise dehşete düşürdü.

Anne babalar bu uygulamaya dikkat: Birbirinden rezil yayınlarda Sur canisine destek verdiler

Yayında, "Paramızı şantaj yaparak kazanmamız birilerine çok koymuş. Bir Allah'ın kulu bize bir şey yapamaz" ifadeleri kullanıldı. Diğer bir yayında ise "Kralı gelsin bu işe devam edeceğiz. Şantaj ile paramızı kazanıyoruz. İnsanlara kendini kestirdik diye bunlar oldu" ifadeleri yer aldı.

Anne babalar bu uygulamaya dikkat: Birbirinden rezil yayınlarda Sur canisine destek verdiler

AİLELERE ÇAĞRI: ÇOCUKLARINIZI KORUYUN

Discord'daki rezilliklerin peş peşe ortaya çıkmasının ardından sosyal medya kullanıcıları, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'na şikayet yağdırdı ve Discord'un kapatılması talep edildi. Birçok sosyal medya kullanıcısının da rezil görüntüleri paylaşarak ailelere çağrıda bulunduğu görüldü.

Kaynak: Haberler.com / Teknoloji

Semih Çelik Teknoloji Güvenlik 3-sayfa Sur Güvenlik 3.Sayfa Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (53)

Savas Ozturk:

Sosyal mecralarda türüyor bu veledler sosyal medyalar kontrol altına alınmalı

Yanıtla11509
Alkurt:

Eyy Ahali Kur'an'ı anladığımız dilde okuyalım öğrenelim öğretelim başka çıkar yol yok. Kur'an'ı anladığımız dilde okursak inanın çok şey değişecek. Ortaokuldayken sözde Kur'an sureleri ezberletirlerdi ama anlamını bilmezdik. Bilerek yaparlardı sanırım. Şimdi biliyorum ve uyarıyorum, acil Okullarda Türkçe ana dilinde Kur'an dersi yanı sıra ilim fen,..vs dersler verilmeli..

38103
sinan çayırcı:

Akkurt anlamını öğrenmene kim mani oluyor ? Biraz sabır ile muhakkak öğrenilecek bir ilimdir öğrenirsin ne dediğini anlarsın . Osmanlı anladığı dil de mi okumuş ? Oysa yakın alfabe ile yazılmış . Sen tembelliğini dini mübine mâl etme. Zaten anladığımız dilde öğreniyoruz ve öğreniyoruz.

2325
ASar Gnc:

söyleyecek bisey bulamiyor insan. bu dünya neden bukadar kötü...

Yanıtla6309
Rıdvan Demir:

Dünya güzel kendi halinde gidiyor gidişatını bozmazsak,Kötü olan belli değil mi sence?

044
İbrahim Demirel:

Bu ülke 100 yıldır zulmü yaşıyor. Her 10 yılda bir kesin olaylar yaşanıyor. Darbeler, depremler, iç çatışmalar, terör olayları şimdi de sosyal medya terörü başladı. Bu sistem kökten değişmeli yoksa bu zulüm devam edecektir.

Yanıtla48191
ERSAN ELMAS:

Bi bitmediniz....

439
Alkurt:

Ibo, 100 yılı nerden cikardin, bu olaylar hep vardı ama internet yoktu. şimdi internet var ve olaylar internet sayesinde goriyorix ayrıca son 20 yılda çoğaldı.

2624
Volkan Cetin:

Aileler den önce Devlete çağrı yapmak lazım sonrasında Ailelere çünkü devletin gudreti herşeye yetmeli dir ve bütün suça teşvik edenleri kodese sokmalıdır

Yanıtla9156
M k:

devlet tabiki yapmalı ama öncesinde iş aileye düşüyor çocuğumuza nelerin doğru nelerin yanlış olduğunu öğretmeliyiz saldım çayra mevlam kayra olduğu için böyle oluyor çok yanlış

324
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title