Haberler

    Apple Tv Türkiye'de, Fiyatı 294 TL

    Abone Ol

    iTunes üzerinden film, dizi ve şarkı satışı Türk kullanıcılarına açılınca, Bilkom Apple TV kutusunu Türkiye’ye getirdi. Televizyona bağlanan akıllı bir ...

    iTunes üzerinden film, dizi ve şarkı satışı Türk kullanıcılarına açılınca, Bilkom Apple TV kutusunu Türkiye'ye getirdi.

    Televizyona bağlanan akıllı bir medya oynatıcısı olan Apple TV, Bilkom güvencesiyle Türkiye'ye de geldi. iTunes, Türkiye'de şarkı, konser, dizi ve film içeriklerinin satın alınmasını, kiralanmasını aktif hale getirince Apple TV de böylece artık Türkiye'de satılabilir oldu ve Bilkom da bu ürünü Türk tüketicilere sundu.

    Apple TV fiyatı peşin olarak 294 TL, 12 ay taksitli olaraksa 314 TL olarak belirlenmiş durumda. Apple TV içinde 160 GB'lık bir disk bulunuyor. Bu diske satın alınan içerikler kaydedilebiliyor.

    Apple TV nedir?

    Apple TV, adında TV olmasına rağmen bir televizyon değil. İçinde disk bulunan bir bilgisayar ama kısıtlı özelliklere sahip. Daha çok bir medya oynatıcısı olarak tanımlayabiliriz. İnternet'e kablolu ya da kablosuz olarak yerel ağ üzerinden bağlanabilen Apple TV kutusu, doğrudan iTunes ile bağlantılı olarak çalışıyor ve iTunes'daki multimedya içeriğine ulaşmanızı, satın aldığınız ya da kiraladığınız yayınları Apple TV içindeki diske kaydetmenizi ve HDMI kablosu ile evdeki gerçek TV'nize ya da bilgisayar monitörünüze bağlanarak geniş ekrandan izlemenizi sağlıyor.

    Apple Tv kullanmak için mutlaka iTunes hesabınız ve bir de tabi ki sisteme kredi kartınızı tanıtmış olmanız gerekiyor. Apple TV için bir iPhone ya da iPad gibi Apple dünyasına ait bir cihaza sahip olmanız şart değil. ya da Macintosh bilgisayara. Ama Apple TV'nin Air Play özelliği ile iTunes'dan satın aldığınız bir filmi bu cihazlardan da izleyebilirsiniz.

    Apple TV nedir sorusuna bir de şu açıdan bakarak yanıt verebiliriz. Apple TV, iPhone ya da iPad, hatta Mac OS yüklü Macbook, iMac ya da benzeri bir cihazdan evdeki televizyonunuza görüntü aktarmak için uğraşmanıza gerek kalmadan, kendisi HDMI üzerinden TV'ye bağlanabilen ve kendi uzaktan kumanda cihazı ile kontrol edilebilen bir multimedya cihazıdır. Apple TV fiyatı'nın 294 TL olması ise tamamen sizin tercihinize bağlı. Apple TV, Türkiye'de 160 GB'lık disk kapasitesi ile satışa çıktı.

    Kaynak: PcExtraComTr / Teknoloji

    Teknoloji Türkiye Bilkom Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title