Haberler

    Audi'den Dikiz Aynası Yerine Amoled Ekran

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Alman üretici Audi merakla beklenen R8 E-Tron modelinde konvansiyonel dikiz aynası yerine amoled ekrana yer vereceğini duyurdu.

    Spor ve prestijli otomobilleriyle ünlü Alman üretici Audi merakla beklenen R8 e-tron modelinde konvansiyonel dikiz aynası yerine AMOLED ekrana yer vereceğini duyurdu.

    7.7 inç büyüklüğe sahip olan AMOLED ekran aracın arka tarafına yerleştirilmiş kameradan aldığı görüntüleri sürücüsüne kusursuzca yansıtıyor. Son derece ufak ve hafif bir yapıya sahip olan bu kamera, yüksek aerodinamiğe sahip bir bölmenin içerisinde duracak. Söz konusu kamera soğuk havalarda donmalara karşı ısıtma özelliğine sahip olacak.

    Audi'nin belirttiğine göre AMOLED ekranın üreticisi Samsung olarak belirlenmiş. Yüksek teknoloji ürünü bu ekran sayesinde arkadan gelen araçların ışıkları artık sürücüyü rahatsız etmeyecek. Yüksek kontrasta ve görüntü kalitesine sahip olan ekran, geniş açıya sahip olan kamera sayesinde normal bir dikiz aynasına göre çok daha geniş bir alanı gösterme kapasitesine sahip.

    & ;

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    audi Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title