Haberler

Batman Arkham Knight 1.09 Güncellemesi Yayınlandı

Abone Ol

Rocksteady tarafından geliştirilen ve Warner Bros. tarafından yayınlanan Arkham serisinin son oyunu, Batman: Arkham Knight gerçekten de oldukça başarılı bir oyundu.

<a class='keyword' href='/batman/' title='Batman Haberleri, Batman Haberi, Batman Haber'><strong>Batman</strong></a>

Rocksteady tarafından geliştirilen ve Warner Bros. tarafından yayınlanan Arkham serisinin son oyunu, Batman : Arkham Knight gerçekten de oldukça başarılı bir oyundu.

Yapımın PC sürümü her ne kadar problemli olsa da PS4 ve Xbox One sürümleri oyunculara muazzam bir açık dünya aksiyon oyunu tecrübesi sunmayı başarmıştı. Özellikle görsellik, Gotham şehri ve gerçek bir Batman hikayesi ile oyuncuların beğenisini kazanan yapımın PC sürümü ise bu ayın sonlarında yeniden piyasadaki yerini alacak.

Yapım için bugün yayınlanan 1.09 güncellemesi ise konsollar için çeşitli düzenlemeler ve yenilikler sunuyor. Güncelleme notlarından dikkat çekici olanları aşağıdan inceleyebilirsiniz, tüm güncelleme notları içinse yapımın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni özellik: AR Combat Challenge'ları artık tüm karakterle tamamlayabilirsiniz.

Yeni özellik: New Story +'ı tamamladığınız zaman AR ve Batmobile Challenge'larını tamamlayabileceğiniz yeni bir zorluk modu aktif hale geliyor.

AR haritalarında düzenlemeler yapıldı.

Newton's Cradle AR Challange'ının sıralama listeleri düzeltildi ve liste sıfırlandı.

Ekim ayı içerikleri için destek sağlandı.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Warner Bros Xbox One Batman Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title