Haberler

    Best Buy'da En Çok Samsung'un Akıllı Saatleri Satılıyor

    Abone Ol

    Yayınlanan grafik raporu, Nisan ayı içerisinde Best Buy'da satılan akıllı saatlerin satış istatistiğini gözler önüne seriyor.

    Furkan Yaldız - -

    Akıllı saat pazarında birçok alternatif yer alıyor. Son zamanlarda giyilebilir teknolojilerin önemli parçalarından biri olan akıllı saatler, tüketicilerin tercihi olmaya başladı. Jeeq Data LLC adlı servis, çeşitli kategorilerdeki ürünlerin satışlarını kayıt altına alıyor. Son olarak servis, önde gelen perakendeci Best Buy üzerinden akıllı saat satışlarını araştırdı.


    Akıllı saat ve akıllı bileklikleri kapsayan bu araştırma sonuçları, Nisan ayında Best Buy'da en çok hangi ürünlerin satıldığını ortaya çıkardı. Söz konusu sonuçlara baktığımızda ise satışların %33.94'ünü Samsung'un cihazları oluşturuyor. Hemen ardından %20 ile Fitbit geliyor. Motorola ise %17.88'lik satış payına sahip. Daha sonrasında ise Microsoft, %12.73 pay ile sıralamada yer alıyor. Diğer üreticiler arasında ise Asus, Pebble ve Garmin gibi şirketler yer alıyor. Ayrıca güvenilir kaynaklar Samsung'un sıralamada lider olmasını birçok akıllı saati bulunmasına bağlıyor. Bildiğiniz gibi Samsung'un Best Buy'da Samsung Gear S, Gear 2, Gear 2 Neo ve Gear Fit gibi birçok cihazı yer alıyor.


    İşte Nisan ayındaki giyilebilir cihazların satış grafiği;




    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Best Buy Samsung Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title