Haberler

Facebook Nobel Barış Ödülüne Aday

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü şair ve yazar Yavuz Nufel Facebook'u Nobel Barış Ödülüne aday gösterdi.

Hollanda'da yaşayan Türk şair ve yazar Yavuz Nufel, Facebook'u Nobel Barış Ödülüne aday gösterdi. Nufel, Nobel Barış Ödülü komisyonuna yasal başvuru başvuru için Hicran Demirkaya ve Aykut Beşorak ile çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Başlarda Facebook'a karşı olduğunu belirten şair ve yazar Yavuz Nufel, daha sonra sosyal paylaşım sitesinin toplum mühendisliği yapmasının yanı sıra küresel bir sosyal patlamanında önüne geçtiğini ifade etti.

ASOSYAL TİPLERE KİMLİK KAZANDIRDI

www.sonhaber.nl sitesinin haberine göre; ödülün Facebook'a verilmesinin şart olduğunun altını çizen Nufel, "Facebook, kaliteli insan kaltesini daha da artırırken; kalitesiz, cahil ve potansiyel suçlu çoğu insanında kendilerini cilalama, allayıp pullamalarına imkan tanıyarak suç işlemelerini engellemektedir. Toplum içinde insan yerine konulmayan a-sosyal tipler bu sayede sanalda olsa kişilik ve kimlik kazanmaktadırlar. Dünya genelinde 2 milyara yaklaşan üyesi ile O malum Kayahan şarksında olduğu gibi miyav diyen aslanları, kükreyen minik fareleri, Kafka'nın hamam boceklerini, Pavlov'un köpeklerini barış ve huzur içinde bir arada tutmak dünya kuruldu kurululalı hiç bir devlete rejime nasip olmamıştır." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Teknoloji

Yavuz Nufel Facebook Hollanda Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title