Haberler

    Galaxy Gear Alanlar Pişman

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Best Buy'dan yapılan açıklamaya göre, Galaxy Gear'ı satın alan tüketicilerin yüzde 30'u cihazı geri iade ediyor.

    Emre Çetinkaya - - Samsung'un Berlin'deki IFA 2013 fuarında Galaxy Note 3 ile birlikte tanıttığı akıllı saati Galaxy Gear hakkında yeni bilgiler geldi. Geçtiğimiz günlerde Samsung'un daha çok Galaxy akıllı telefon ile uyumlu olarak çalışabileceğini açıkladığı Galaxy Gear'ın iade edilme oranının bir hayli fazla olduğu açıklandı.

    Galaxy Gear'ı satan en önemli yerlerden birisi olan Best Buy'dan yapılan açıklamaya göre, Galaxy Gear'ı satın alan tüketicilerin yüzde 30'u cihazı geri iade ediyor. Şimdilik Samsung'un canını sıkan bu durumun çözümü için Samsung'un araştırmalara başladığı söyleniyor.

    Şu sıralar bu problem ile alakalı ortalıkta bir çok teori dolaşıyor. Kimisi tüketicilerin akıllı saatlere henüz alışamadığını söylerken kimisi ise Galaxy Gear'ın henüz çok az sayıda telefonu desteklediği için bu problemin ortaya çıktığını söylüyor. Peki siz Galaxy Gear almayı planlıyor musunuz?

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Best Buy Samsung Berlin Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title