Haberler

    Google Leonidas da Silva'yı Unutmadı

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Arama motoru Google, Brezilyalı futbolcu ve yorumcusu Leonidas da Silva'yı 100. doğum gününde unutmadı.

    Emre Çetinkaya - - Arama motoru Google, ana sayfasını ünlü kişilerin doğum günleri ve önemli günlerle süslemeye devam ediyor. Böylelikle Google, kullanıcılarına ana sayfasına koyduğu kişileri de hatırlatmış oluyor.

    Geçtiğimiz günlerde biyofizikçi ve kristallografçı Rosalind Franklin'i 93. doğum gününe özel bir Doodle hazırlayan Google, ondan sonra da 20. yüzyılın en ünlü bestecilerinden biri olan Fransız Claude Debussy'i ana sayfasına taşımıştı. Google ana sayfasına bugün ise Brezilyalı futbolcu ve yorumcusu Leonidas da Silva'yı taşıdı. Bugün Leonidas da Silva'nın 100'üncü doğum günü.

    Leonidas da Silva kimdir?

    Leönidas da Silva (d. 6 Eylül 1913, Rio de Janeiro - ö. 24 Ocak 2004) Brezilyalı futbolcu ve yorumcusu. İki dünya kupasında Brezilya Milli Futbol Takımı'nda yer aldı. 1938 FIFA Dünya Kupası'nda şampiyonanın en skorer oyuncusu olmuştur.

    Kara Elmas ve Lastik Adam - (esnek bir yapıya sahip olmasından dolayı) takma adlarıyla da tanınır. Futboldaki rövaşatanın öncülüğünü edenlerden biriydi. (Vikipedi)

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Doodle Google Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title