Haberler

    Google'ın Modüler Telefonunda Toshiba Çipleri Olacak

    Abone Ol

    Merakla beklenen Project Ara için yeni taze detaylar ortaya çıktı.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Project Ara duyurulduğu günden bu yana tüm dikkatleri üstüne çekiyor. Mobüler akıllı telefonlar oluşturmayı sağlıyor. Gelecek sene ocak ayında çıkacak. Ama bana ertelenebilir gibi geliyor. Nikkei sitesinde modüler telefonla ilgili yeni taze detaylar verildi. Raporlanana göre Google için çipleri Toshiba sağlayacak.


    Japon elektronik devi üç tip işlemci tedarik edecek ve telefonlar piyasaya çıktıktan sonra 1 yıl boyunca tercih edilen tedarikçi olacak. Örnek gönderilerin ise bu sonbaharda olacağı ve bunu takiben seri üretimin de gelecek sene başlarında olacağı belirtiliyor. En az pahalı olan telefonun fiyatı ise 50 dolar civarında.


    Modüler aklıllı telefon kullanıcıların ihtiyaçlarına göre 5 ve 10 modül arasında özelleştirilebilir olacak. Uzmanlara göreyse modüler telefon mobil dünyada yeni bir devrim yapabilir. Eğer başarılı olursa da birçok üretici modüler telefon üretimine başlayabilir.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Project Ara Hasan Uğur Toshiba Google Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title