Haberler

    Gran Turismo 6 Duyuruldu Mu?

    Abone Ol

    Sony Worldwide Studios’un patronu Michael Denny, bu yıl PlayStation 3 için piyasaya sürülecek oyunları listeledi ve Gran Turismo 6’yı da unutmadı. PlayStation 4 duyurulduğundan beri ...

    Sony Worldwide Studios'un patronu Michael Denny, bu yıl PlayStation 3 için piyasaya sürülecek oyunları listeledi ve Gran Turismo 6'yı da unutmadı.

    PlayStation 4 duyurulduğundan beri bu konsola çıkacak oyunlar arasında gösterilen Gran Turismo 6, sonunda kendini gösterdi. Ancak şimdilik sadece PS3'e çıkacağı kesin gibi, onun dışında başka hangi platformlar için satışa sunulacağı bilinmiyor.

    Sony Computer Entertainment'ın Avrupa başkanı olan Michael Denny, geçtiğimiz günlerde bir röportaj verdi. PlayStation 3'ün daha ömrünün olduğunu belirten Denny, 2013'te bu platform için çıkacak oyunları da sıraladı.

    The Last of Us, Beyond: Two Souls, Gran Turismo 6, Assassin's Creed ve GTA bu yıl PS3 için piyasaya sunulacak. Ancak GT6'nın Sony'nin yeni göz bebeği olan PS4 için satışa sunulacağı hakkında henüz resmi bir bilgi yok.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title