Haberler

Guitar Hero Ruhu Geri Dönüyor

Abone Ol

Guitar Hero Serisi, Yeni Üyesiyle Geri Dönmeye Hazırlanıyor. Activision, Altıncı Oyun Olan Warriors Of Rock ile Birlikte Eski Yapımlardaki Tadı Yakalamayı Planladıklarını Söyledi.

Activision geçtiğimiz günlerde Guitar Hero serisinin altıncı oyununun geliştirileceğini doğrulamıştı. Neversoft'dan Brian Bright, serinin artık ruhunu kaybetmeye başladığını ve bunu düzeltmek için de Warriors of Rock'ı kullanacaklarını söyledi.

Guitar Hero 6'nın yenilikler ile geleceği ve aynı zamanda eski temellere geri döneceği daha önce açıklanmıştı. Ayrıca gitar kontrollerinde de ufak değişiklikler yapılmış. En büyük mod "Quest Mode" olacak. Bu sayede oyunu bir öyküye dayandırarak oynayıp, şarkıları bu şekilde tamamlayabileceğiz.

Eski yapımlardan da hatırlayacağımız üzere 4 kişilik bir vokal oluşturabiliyoruz. Parça listesine baktığımızda ise Linkin Park'dan "Bleed it Out", The Rolling Stones'dan "Stray Cat Blues" gibi parçalar görebiliyoruz.

28 Eylül 2010'da Avrupa'da raflarda olacak olan Warriors of Rock'ın boy göstereceği konsollar PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 olacak.

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title