Haberler

    Half Life'a Geri Dönüyoruz

    Abone Ol

    Half Life 2'yi orijinal Half Life'a çeviren mod, 8 yıl sonunda yayınlanıyor.

    Ruşen Göbel - - Gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak tanımlanan Half Life, hayatımıza geri dönüyor. Döneminin en iyi FPS oyunu olan Half Life, çevre etkileşimleri, harika atmosferi ve mükemmel senaryosuyla yıllar boyunca en çok oynanan oyunlardan biri olmuştu. Counter Strike da, Half Life üzerine yapılan ve hala daha oynanan oldukça iyi bir mod. Kısacası Half Life, oyun sektörünün en temel ve en önemli taşlarından biri, FPS oyunlarında ise en önemli taş konumunda.

    Harika hikayesi ve atmosfer, elbette ki gelişen grafik kaliteleri gerçeği göz önünde bulundurulduğunda artık geri planda kalıyor. Defalarca oynamak isteyen oyuncular bile, eskiyen grafikleri sebebiyle oynamamaktalar. Hal böyle olunca Half Life 2 piyasaya çıkar çıkmaz, bir ekip toplanıp "İlk oyunu, Half Life 2 grafikleriyle yapıyoruz!" gazıyla mod geliştirmeye başladılar. 2004'te başlayan bu çalışma, hala daha devam etmekte.

    Black Mesa Source ekibi yıllardır bu modu piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Ücretsiz yayınlanacak olan modun, çok büyük bir kısmı bitmiş durumda. Ekip de insanları daha fazla bekletmemek adına, Lamda Core bölümüne kadar olan kısmını yayınlıyor. Hem de 14 Eylül'de! Evet, eski Half Life'ı özleyenler, çok yakında makyajlanmış eski sevgililerine kavuşacaklar!

    O zaman ne yapıyoruz? Hemen Half Life'a başlıyoruz!

    Ruşen Göbel - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Ruşen Göbel Teknoloji Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title