Haberler

    Hızlı ve Öfkeli 7, Tüm Zamanların En İyi Açılışlarından Birini Yaptı

    Abone Ol

    Güzel arabalar, aksiyonu yüksek sahneler ve tabii ki Paul Walker'ın serideki son filmi...

    Mahmut Saral - -

    Hızlı ve Öfkeli serisinin şimdilik son filmi olan Hızlı ve Öfkeli 7 (Furious 7), ilk haftasonu itibarıyla gişede büyük bir başarı elde etti. Daha evvel yaptığımız haberimizde, filmin ilk haftasonu toplamında Amerika'da 110 milyon dolarlık hasılat rakamını yakalamasının beklendiğinden söz etmiştik. Detaylar için buraya bakabilirsiniz.


    Boxofficemojo'dan yer alan bilgiler, filmin beklentilerin önüne geçtiğini gösteriyor. Zira Furious 7, ilk haftasonunda yalnızca Amerika'da 143.6 milyon dolar hasılat elde etti ve bu rakamla tüm zamanların en iyi açılışları listesinde 9. sırada kendine yer buldu. Ayrıca filmin diğer ülkelerde toplamda 240 milyon dolar ve tüm dünya geneli olarak 384 milyon dolarlık hasılatı da büyük bir başarı olarak gösteriliyor.


    Görünüşe göre seriye ilgi büyük ve Universal da bu seriyi bitirmeye pek niyetli değil. Daha evvel yaptığımız haberimizde, serinin devam edeceğinden ve birçok filmin geleceğinden bahsetmiştik.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Amerika Birleşik Devletleri Mahmut Saral Paul Walker Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title