Haberler

    Htc One Serisinin Depolama Alanı Genişliyor

    Abone Ol

    HTC'nin amiral gemisi One ve One Max, Google Drive sayesinde 50GB'a kadar ek depolama alanına kavuşuyor. Bu büyük çaplı genişletme operasyonu ise tamamen...

    Burçin Aygün - - Google'ın bulut depolama hizmeti Drive, HTC One serisine özel bir hediye sunuyor. HTC One Max görünüşe göre 50GB ekstra depolama alanına kavuşuyor, küçük kardeş ise 25GB ek hafıza sahibi oluyor. Tüm bu yeni alan Avrupa'da yavaş yavaş yayılmaya başlayan Android 4.3 ve Sense 5.5 güncellemesi ile birlikte geldi. Bu sayede 15GB'lık veri saklama hakkı One Max'te 65GB ve One için de 45GB'a yükselmiş oluyor.

    Bu ücretsiz genişletmeden faydalanamayacak olan bazı sürümler de var. HTC One Developer Edition maalesef bu özel "depolama" güncellemesinden faydalanamayacak. Bunun yanısıra ek alana sahip olmak isteyenler sadece "tek bir Google hesabı üzerinden" tek bir cihaz için bu özel hediyeden faydalanabilecekler.

    Burçin Aygün - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Google Drive Burçin Aygün Google Htc Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title