Haberler

Instagram, Ali Erbaş'ın paylaşımlarını sildi

Güncelleme:
Abone Ol

Instagram, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın iki paylaşımını daha sildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Müşaviri Burak Orhan, "Instagram'ın paylaşımları kaldırması siyonist İsrail'in Filistinlilere yönelik soykırımını gizlemeye yetmeyecek, ne yaparsa yapsın insanlığa karşı işlediği suçların hesabını elbet bir gün verecektir" ifadelerini kullandı.

Instagram sekiz gün süren erişim engelinin ardından yeniden açılmıştı. Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Müşaviri Burak Orhan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın iki paylaşımının Instagram tarafından silindiğini açıkladı.

"KALDIRILAN HER İKİ PAYLAŞIMDAKİ ORTAK NOKTA..."

Orhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Skandalın en ilginç tarafı 3 ay önce yapılan uluslararası 'Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesinde' sayın başkanımız tarafından kamuoyuna duyurulan Filistin'deki katliamı kınayan sonuç bildirisinden yapılan paylaşımın silinmiş olması yine daha yakın zamanda Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde yapılan uluslararası toplantıda İsrail terörünü eleştiren konuşmasını içeren paylaşım da dün silindi. Kaldırılan her 2 paylaşımdaki ortak nokta Siyonist kelimesi" ifadelerine yer verdi.

Instagram, Ali Erbaş'ın paylaşımlarını kaldırdı

"HESABINI ELBET BİR GÜN VERECEKLER"

Açıklamasının devamında "Instagram'da siyonist demek yasak sanırım" diyen Orhan, şöyle devam etti: "Ama katil İsrail'i her şekilde savunmak serbest Instagram'ın paylaşımları kaldırması siyonist İsrail'in Filistinlilere yönelik soykırımını gizlemeye yetmeyecek, ne yaparsa yapsın insanlığa karşı işlediği suçların hesabını elbet bir gün verecektir."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Teknoloji

Diyanet İşleri Başkanlığı Elbet Bir Gün Burak Orhan Ali Erbaş Ali Erbaş Instagram Instagram Teknoloji Filistin Politika İsrail Güncel Dünya Teknoloji Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (57)

Marko Apostolidis:

din adamı eline nasıl silah alabilir ve hemde camide?

Yanıtla447326
MÜCAHİT KELEŞ:

sen Tarih nedir bilmiyorsun o kılıçla oraya çıkmak dosta güven düşmana korku vermektir.Diplomatik bir dille

115161
KARAYEL:

hangin din adami? Ben din adami filan görmüyorum, sadece kendisini kara murat zan eden komik bir figür görüyorum.

113144
Yalan Yok:

seningibi miskinler almayınca mecbur birileri alacak elbet

7093
VEFA:

Komikliği akla uydurmaya çalışmayın. Siz de komik oluyorsunuz..Hangi uluslararası literatürde hocanın He Man gibi minbere kılıçla çıkması var!..

4952
Birşey demedimki:

Kılıçın kabzasinda Audi A8 L anahtarı mı sallanıyor ??

2570
VEFA:

Valla bu KILIÇ bana çok komik geldi. Çok güldüm ya!..

Yanıtla229228
Demir Acer:

Kılıç silah değil bir simgedir tabi bunu anliyamamaniz doğaldir akliniz yetmez

6575
MÜCAHİT KELEŞ:

niye biyerineni bbaatti

4453
Demir Acer:

vefa Fatih Sultan Mehmet Han sana bir seyler hatirlatiyormu, izmirden karsi ulkeye kacan akrabalarina sor onlar unutmamistir

31
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title