Haberler

    İsviçreli Tıssot, Nba'in İlk Resmi Zaman Tutucusu!

    Abone Ol

    Basketbolda her saniye, hatta her salise bile çok önemli.

    -

    Ulusal Basketbol Birliği (NBA) ve TISSOT, önümüzdeki yılları kapsayan yeni bir global işbirliği gerçekleştireceklerini ve bu işbirliğiyle İsviçreli saat markasının NBA, Bayanlar Ulusal Basketbol Birliği (WNBA) ve NBA Geliştirme Liginin (NBA D-League) ilk resmi Zaman Tutucusu olacağını açıkladı.


    Bu yeni Hassas Zaman Kaydetme sistemi, TISSOT marka top kullanma saatleri de dahil, 2016-17 NBA sezonu ile başlayarak 29 NBA sahasında uygulanacak.


    NBA Yetkilisi Adam Silver, "Basketbolda her saniye - hatta saniyenin onda biri bile - kritik öneme sahiptir ve TISSOT ile yapılan bu yeni işbirliği, tüm NBA sahalarına en gelişmiş zamanlama teknolojisini getirecektir"dedi.


    Bunun yanında TISSOT, tüm NBA takımları için kronometreler, kol saatleri, masa saatleri ve saat aksesuarları ile ilgili global ligin lisans haklarını da satın alıyor. TISSOT, dünya çapındaki perakende mağazalarında bu işbirliği için destek sağlayacak.



    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title