Haberler

İyi Oynayan Kazanacak

Abone Ol

Dünyanın En Büyük Elektronik Spor Ligi Esl Türkiye  Starcraft Iı Başlıyor.

Üç milyona yaklaşan üye sayısıyla dünyanın en büyük elektronik spor ligi olan ESL (Electronic Sports League)  Starcraft II Ligi Exper ve Intel sponsorluğunda Türkiye'de. Tüm dünyada profesyonel oyuncuların platformu olan ESL'in Türkiye ayağında, Exper Starcraft II  liginde en iyiler, masaüstü bilgisayardan dizüstüne ve işlemciye kadar toplam 6 bin TL değerinde muhteşem ödüller kazanacak.

Çıktığı ilk günden bu yana dünyada ve Türkiye'de 5 milyon kişi tarafından satın alınan Starcraft II'nin tutkunları, Electronic Sports League (ESL)'de tüm hünerlerini sergileyecek. Üç ay boyunca sürecek olan ESL Türkiye Exper Starcraft II liginde ilk 5 sırayı paylaşan oyuncular, birbirinden değerli ödüller kazanacak.

Hem ulusal hem de uluslararası turnuvalarda Türkiye'nin ve dünyanın ünlü Starcraft II oyuncularıyla karşılaşma ve birlikte oynama fırsatının yakalanacağı ESL Türkiye Exper Starcraft II Ligi, 30 Aralık 2010'da saat 15:00'de son bulacak.

Katılımın adresinden gerçekleştirildiği, toplam 6 bin TL değerinde muhteşem ödüllerin dağıtılacağı ligin ilk 5 oyuncusunun sahip olacağı ödüller ise şöyle;

1. Oyuncu: Exper Action Intel Core i7 İşlemcili Masaüstü Bilgisayar ve Monitör

2. Oyuncu: Exper Karizma Intel Core i5 İşlemcili Notebook

3. Oyuncu: Intel Core i7 işlemci (860)

4. Oyuncu: Intel Core i5 işlemci (750)

5. Oyuncu: Intel Core i3 işlemci (540)

Kaynak: CnetTurkiye.com / Teknoloji

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title