Haberler

    Lenovo'nun 9 İnçlik Ideatab A2109'u Satışta

    Abone Ol

    Lenovo'dan yeni, parlak bir dokunuş

    Mahmut Saral - - Lenovo, yeni tablet modeli IdeaTab A2109'u Best Buy sitesi üzerinden satışa sundu. 9 inçlik dokunmatik bir ekrana sahip olan tablet, 300 dolarlık fiyat etiketiyle alıcılarını bekliyor.

    Biliyorsunuz, artık son yıllarda tabletler, neredeyse laptop'ların yerlerini almış durumda. Daha rahat kullanılabilmeleri ve özellikle de daha rahat taşınabilmeleri bakımından kullanıcıların tercihi olan tabletler, üreticileri de sürekli olarak yeni modeller üretmeye itiyor.

    Peki, 300 dolar fiyat etiketi bulunan bu Lenovo, kullanıcılara neler sunuyor? Cihaz, 16 GB'lık bir hafızayla geliyor. Bunu doldurmak için ister video yükleyin, ister müzik, isterseniz de iş belgelerinizi.

    1 GB LPDDR hafıza, Internet'e bağlanabilmeniz için Wi-Fi, diğer cihazlara bağlanabilmeniz için Bluetooth gibi özellikleri var. 1280 x 800 çözünürlük sunan dokunmatik ekran, Nvidia'nın Tegra 3 ile güçlendirilmiş grafik işlemcisinden destek alıyor. Ayrıca HD TV ile bağlantı için Micro HDMI desteği de mevcut. 1.3 MP değerde entegre kamerasının olduğunu da belirtelim.

    Peki bu cihaz, hangi mobil işletim sistemini kullanıyor? Cevabımız, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi.

    İlgili sayfaya göz atmak için: TIKLAYIN

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Best Buy Lenovo Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title