Haberler

Mirror's Edge İphone'da da Koşacak

Abone Ol

Koşma ve Spor Yapma Hissini En İyi Yansıtan Mirror's Edge Oyunu, Pc ve Konsollardan Sonra Şimdi İphone'a da Geliyor. İşte Yapımla İlgili İlk Bilgiler ve Ekran Görüntüleri.

Geçtiğimiz yılın en ilgi çekici oyunlarından biri olan Mirror's Edge oyun dünyasının geleceği olarak adlandırılan iPhone'a da geliyor. Yapımda 1984 gibi baskıcı bir dünyada geçen oyunda, tepkilerini koşarak gösteren bir grubun parçasıyız. Runners (koşanlar) adı bu grup, o dönem için terörist sayılıyor.

Oyunun görüş açısı FPS'den TPS'ye değiştirilmiş

Mirror's Edge'de Asyalı oyuncu Bai Ling tarafından seslendirilen ve ondan örnek alınarak modellenen Faith adlı karakteri yönetiyorduk. Oyunu sıradan bir FPS'den ayıran en büyük özellik ise, Freerun adlı sporu gerçekleştirmemiz.

Grafikler fazla iyi olmasa da aksiyon sahneleri etkileyici görünüyor

En büyük örneğini Prince Of Persia oyunlarında gördüğümüz bu sporda, bir noktadan diğerine hiç durmadan koşmanız gerekiyor ve karşınıza çıkan engelleri radikal yöntemlerle aşmalısınız. Yani duvarda yürümek, demirlere tutup karşıya atlamak gibi hareketler yapıyorsunuz. 2010 yılında çıkacak olan Mirror's Edge'in iPhone versiyonunda akrobatik yeteneklerinizi göstermeniz gereken 14 bölüm bulunacak.

Mirror's Edge'i iPhone'unuzda oynamak istiyor musunuz?

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title