Haberler

    Modüler Akıllı Saat Blocks Geliyor!

    Abone Ol

    Modüler akıllı telefon Project Ara'nın ardından modüler akıllı saat de geliştirilmeye başlandı.

    Furkan Yaldız - -

    Bildiğiniz gibi Google'ın modüler akıllı telefon Project Ara üzerinde çalışıyor. Bunun ardından ise yıl içerisinde akıllı saatleri ile varlığını gösteren Blocks, Google'ın projesine benzer modüler akıllı saat için harekete geçti.


    Blocks adını taşıyan modüler akıllı saat projesi şu anda emin adımlarla yoluna devam ediyor. Önümüzdeki yıl lansmanı düzenlenecek olan akıllı saat, modüler yapısı sayesinde Android, iOS veya Windows Phone gibi işletim sistemli cihazlar ile senkronize edilebiliyor. Ayrıca kapakları modüler olarak değiştirilebilir olduğu için saatin tasarımı da özelleştirebilmek mümkün. Intel sponsorluğunda düzenlenen giyilebilir teknoloji yarışmasında finale kalarak 50 bin dolarlık ödülü kazanan Blocks ekibi, büyük olasılık ile söz konusu cihazda Intel işlemciye yer verecek.


    Şu anda geliştirilme aşamasında olan ürünün önümüzdeki yıl içerisinde tüketicilerin beğenisine sunulacağı tahmin ediliyor.



    Videoyu göremiyorsanız buraya tıklayın.

    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Project Ara Google Intel Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title