Haberler

    Nba Youtube Kanalı 1 Milyar İzlenmeye Ulaştı

    Abone Ol

    NBA'in resmi Youtube kanalı dün gece toplam 1 milyar izlenmeye ulaştı.

    Emre Çetinkaya - - NBA'in resmi Youtube kanalı geçtiğimiz gece önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. 2005 yılından itibaren hizmet veren kanal dün gece itibariyle toplam 1 milyar izlenmeye ulaştı. En çok izlenilen videolarını tek bir videoda toplayarak NBA hayranları ile paylaşan kanal, bu önemli gelişmeyi hayranlarıyla bu şekilde kutlamayı tercih etti.

    2005 yılında Youtube ile yapılan ortaklık ile açılan kanal, NBA'de yaşanan önemli anların, tarihi olayların ve eğlenceli anların videolarını hazırlayarak sosyal medya aracılığıyla aboneleriyle hayranları ve aboneleriyle paylaşıyordu. Bu şekilde NBA resmi Youtube kanalı, Youtube'da 1 milyar izlenmeye ulaşan ilk spor kanalı oldu.

    NBA kanalının paylaştığı videolar arasında en popüler video olarak Shaq, LeBron ve D.Howard'ın 2007 All-Star haftasında yaptıkları dansın videosu görülüyor. 18 milyon izlenmeye sahip olan bu videoyu, 8 milyona yakın izlenme sayısı ile Kobe Bryant'ın 2007 yılındaki en iyi 10 oyununu içeren video izliyor. Bu sezon ise şu ana kadar 70 milyon izlenme sayısına ulaşan kanal bu sayı ile şu ana kadarki en iyi sezon başlangıcını da yapmış oldu.

    Bu şekilde NBA resmi Youtube kanalı PSY, Linkin Park ve Justin Bieber gibi Youtube kanallarının ardından 1 milyar izlenmeye ulaşmış oldu.

    Bu arada aşağıda NBA kanalının 1 milyar izlenmeyi kutlamak amacıyla hazırladığı videoyu izleyebilirsiniz.

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Teknoloji Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title