Haberler

    Project Ara'nın Rakibi Puzzlephone Geliyor

    Abone Ol

    Eskiden isteğimize göre bilgisayarlar toplardık.

    Mahmut Saral - -

    Google'ın Project Ara isimli çalışmasını birçok kişi biliyordur. Basitçe anlatmak gerekirse, tıpkı LEGO mantığı gibi sökülüp takılabilen parçalardan oluşan, ihtiyaçlarınız doğrultusunda yeni parçalarla daha güçlü performans elde edebileceğiniz bir telefon projesi. Bu projeyle ilgili bir konsepte göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.


    Önümüzdeki seneden itibaren Project Ara ile ilgili daha önemli bilgiler alacağız. Ama bir yandan rakip firmaların çalışmalarının da olduğunu görüyoruz.


    İşte karşınızda PuzzlePhone. Duyurulalı uzun zaman olan bu proje de tıpkı Project Ara gibi sökülüp takılabilir parçalardan oluşuyor. Ayrıca bu telefon projesinin Android'in yanında Windows Phone, Sailfish ve Firefox OS gibi işletim sistemlerine destek vereceği söyleniyor. Henüz net bir çıkış tarihi ve fiyatlandırma olmasa da 2015'in ikinci yarısında itibaren PuzzlePhone'u elimize alma şansımız var.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Project Ara Google Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title